Foto: Instagram

ZABORAVILA DA ZATVORI VRATA OD HELIKOPTERA! Hrvatska teniserka doživela neprijatnost tokom leta za Meksiko

Tenis
> 20:50h

Hrvatska tzeniserka Dona Vekić, sa novinarima je podelila detalje neprijatnosti koju je doživela u Gvadalaharu, gde trenutno nastupa na turniru.

Trenutno 47. teniserka planete je pre toga učestvovala na turniru u San Dijegu, gde ju je zaustavila prva teniserka sveta Iga Švjontek, a onda je helikopterom krenula zajedno sa timom u Meksiko. Prilikom leta, ona je doživela neprijatnost, nakon što nije dobro zatvorila vrata helikoptera.

- Bilo je super, osim što su se vrata otvorila usred leta. Zapravo sam ja kriva jer kada smo seli pre leta, bilo je jako vruće. Zato sam malo otvorila vrata da uđe vazduh. Pretpostavljam da ih nisam dobro zatvorila, a nakon deset minuta leta, vrata su se otvorila u vazduhu. Izbezumila sam se, bila sam u panici. Momci su vikali otpozadi, jer sam ja sedela napred, a pilot mi opušteno kaže: "Ma ništa se neće dogoditi - ispričala je Dona.

Na sreću, sve se dobro završilo, a helikopter je bezbedno stigao.

Dona Vekić u šesnaestini finala ovog turnira igra protiv Veronike Kudermetove, trenutno 12. na svetu. U prvom kolu ovog turnira, hrvatska teniserka je savladala Lauru Pigosi sa 6:4, 6:1.

Kurir sport