turizam

OVO SU RAZLOZI ZBOG KOJIH MORATE DA POSETITE VRNJAČKU BANJU! Đurović: Nisu samo prirodne pogodnosti ono što će vam se svideti

Društvo

Izgradnja autoputa koji povezuje severni deo Srbije sa ostalim magistralnim putevima značajno je uticala na cvetanje gradova koji su se našli u blizini kao svedoci toj prilici.

foto: kurir tv

Kao jedan od predstavnika ovakvog procvata, u emisiji Puls Srbije, gostovao je gradonačelnik Vrnjačke Banje, i prezentovao pogodnosti svoje opštine, koja će zasigurno privući turiste, sportiste i ljude iz svih delova sveta u posetu baš ovom mestu.

foto: kurir tv

- U prvom planu su nam bile definitivno prirodne pogodnosti, pa onda sve ostale atrakcije na kojima smo u međuvremenu radili. Strategiijski smo odradili plan na 60 hektara - rekao je Đurović.

foto: kurir tv

- Atrakcije koje uglavnom privlače mlade je najveći akva park na ovim prostorima, vredan 5 miliona evra, koji ima kapacitet od 5000 kupača; kvadovi, veliki broj sportskih terena, sportskih dvorana, obilan kulturni i zabavni program, jedan od njih je "Love fest", zatim internacionani karneval gde učestvuju 34 zemlje sveta - dodao je prvi čovek Vrnjačke Banje.

foto: kurir tv

Od zimskih pogodnosti tu su brojni hoteli, SPA centri, Welness centri, mogućnosti skijanja na planini Goč u blizini naših hotela. Velika gondola koja će povezivati centar Vrnjačke Banje sa samim vrhom planine Goč, dužine 7,8 kilometara - podelio je sa voditeljima Pulsa Srbije Boban Đurović.

Kurir rs

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Pošta NET i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud