Foto: Profimedia

PAZITE SE!

ČUVAJTE SE POMRAČENJA SUNCA 25. OKTOBRA! Ovom znaku sledi OTKAZ, a njima dolazi DIVNA PROMENA: Evo šta niko ne bi smeo da RADI!

Zanimljivosti

Pred kraj meseca, 25. oktobra 2022. nastupiće delimično pomračenje Sunca u znaku Vage. Po astrološkim prognozama, ovo će biti događaj velikih razmera koji će radikalno promeniti živote većine znakova horoskopa! Kako da se ponašate tokom pomračenja, šta ga čini posebnim i šta će nam doneti, otkrila je ruska astrološkinja Nadežda Černiševa.

foto: Ap

Posebnost ovog pomračenja je u tome što se dešava na dan mladog Meseca, u astrologiji se ovaj fenomen naziva "Crni Mesec". U tom periodu se oseća jak psihološki pritisak i preterana emocionalnost. Takođe, Venera će se na ovaj dan približiti Suncu, što može negativno da utiče na ljubavne odnose. Veliki broj planeta u blizini Sunca sugeriše da će pomračenje biti izuzetno značajno i sudbonosno. Nateraće nas da delujemo brzo i odsečno, da zaokružimo i stavimo tačnu na odnose i događaje koji nas već dugo muče. Rezultati pomračenja neće se videti odmah, već u narednih šest meseci.

Na dan pomračenja i nedelju dana posle, ni u kom slučaju ne treba potpisivati važne ugovore, jer u suprotnom ćete veoma zažaliti. Sunce jače deluje na muškarce, posebno na one na vodećim pozicijama, pa je bolje da izbegnete "talasanje" na poslu. Sačekajte najmanje 7 dana. Takođe, ovaj period nije povoljan za postavljanje ciljeva, pravljenje planova i slično, već favorizuje učenje, samoanalizu, okretanje duhovnosti itd.

Ovan

foto: Shutterstock

Ovan će biti ozbiljno pogođen ovim aspektom. Neko će konačno odlučiti da sve prizna partneru i da se preda celom dušom i srcem, dok nekog očekuje nagli prekid veze.

Bik

foto: Shutterstock

Za Bika će ovaj period biti pravo iznenađenje. Intuicija vam je neverovatno izražena, sve što ste nekada mislili, sada sagledavate iz druge perspektive. Imaćete koristi od ovoga.

Blizanci

foto: Shutterstock

Ovo pomračenje Blizance može da podstakne da spakuju kofere i otputuju i to ne samo turistički, već da potpuno preokrenu život i sreću okrušaju u drugoj zemlji.

Rak

foto: Shutterstock

Za Rakove će doći odlučujući trenutak u poslu. Neko će naći novi posao, dok će drugi, naprotiv, ostati bez istog. Što je najvažnije, ove promene će za Rakove biti korak napred.

Lav

foto: Shutterstock

Lavovi treba da očekuju iznenađenja vezano za porodicu, stariju braću ili sestre. Desiće se neočekivana promena u njihovim životima, a koja će uticati i na ovaj znak. Ne ulazite u rasprave.

Devica

foto: Shutterstock

Device bi trebalo da posebno obrate pažnju na zdravlje. Savet je da se posvete jogi ili meditaciji, tehnikama koje će im spustiti tenziju i sačuvati od bolesti. Moguće je neplanirano putovanje.

Vaga

foto: Shutterstock

Za Vagu će ovo pomračenje biti najznačajnije jer se dešava u njihovom znaku. Očekuju ih radikalne promene - imidža, ljubavi, glavnih životnih principa... Savet je da se čuvaju bolesti.

Škorpija

foto: Shutterstock

Škorpiju očekuju problemi s parama. Proverite sve svoje kartice i lozinke. Ne ulažite u sumnjive poslove i pripazite na jezik. Nepromišljena reč mogla bi da ima ozbiljne posledice.

Strelac

foto: Shutterstock

Za Strelca, pomračenje će prvenstveno uticati na mlađu braću ili sestre. Pružite im pomoć ako im je potrebna podrška. Postoji mogućnost naglašenog rivalstva na poslu.

Jarac

foto: Shutterstock

Jarčevi tokom ovog perioda bi mogli da prodaju ili kupe stan, isele se iz iznajmljenog ili započnu renoviranje. Melanholija, tuga i depresija takođe su mogući, ali ovakva osećanja brzo prolaze.

Vodolija

foto: Shutterstock

Vodolije se suočavaju sa velikim promenama u porodici, novi ljudi ulaze u nju. Pomračenje donosi i naglašenu kreativnost, latite se četkice i platna i stvarajte!

Ribe

foto: Shutterstock

Ribama ovo pomračenje donosi najbolje, raščišćavaju odnose sa "neprijateljima" na poslu. Oni će izgubiti, a vi dobijete stabilnu šansu da napredujete. Potreban vam je odmor.

(Kurir.rs/Mondo)

Bonus video: