Foto: Pritnscreen

PRELEPA JE

OSTAVILA APOLONA, A SAD JE SA TIPOM KOME SE CEO SVET SMEJE! Fatalna Dileta ima novog DEČKA i svi su u ŠOKU: Ne razumenju se ništa!

Pop kultura

Zanosna Dileta Leota ima novu ljubav. U pitanju je golman Loris Karius koji je bio predmet podsmeha, ali znate kako kažu- kolo sreće se okreće.

foto: Profimedia

Dileta Leota koja je poreklom Nemica, intenzivno uči engleski jezik kako bi lakše komuniricala sa novim dečkom. Jezičke barijere im očigledno nisu smetala da otpočnu romansu, u koju je sportska voditeljka uplovila nakon veze sa turskim glumcem Džanom Jamanom kog zbog veoma atraktivnog izgleda zovu i Apolon iz Turske. U međuvremenu se pisalo o navodnoj aferi Leote i fudbalera Zlatana Ibrahimovića, ali se radilo samo o glasinama.

Ime njenog sadašnjeg dečka sigurno je poznato onima koji prate fudbal. u slučaju da su zaboravili, sledi podsećanje i za njih i za sve ostale.

Karius je posle Lige šampiona 2018. godine postao predmet podsmeha zbog katastrofalnih grešaka u finalu jer je noseći dres Liverpulaa, praktički poklonio pobedu Real Madridu. Ismevali su ga svi, a propusti su se odrazili i na njegovu karijeru.

foto: AP

Navijači ne zaboravljaju te greške, a nakon što se saznalo za njegovu vezu sa Leotom, najverovatnije će mu mnogi zavideti. I na stranu loša odbrana na terenu, ovaj golman je jedan od najatraktivnijih sportista. Sa voditeljkom izgleda kao fizički veoma skladan par- nadamo se imaju i druge sličnosti, daleko važnije za jednu vezu.

(Kurir.rs/Ženablic)

Bonus video: