Foto: - / Huber images / Profimedia

NEVEROVATNA PRIČA

MUŠKARCI NAS PLAĆAJU DA GLEDAJU KAKO SPAVAMO S NJIHOVIM ŽENAMA: U ovoj zemlji cveta S*KS TURIZAM! Ispunjavaju FANTAZIJE bogatašima

Zanimljivosti

Svake godine hiljade britanskih turista hrle na Karibe, privučeni belim peskom, čistim morem i all inclusive ponudama u luksuznim odmaralištima s pet zvezdica. Čini se da Montego Bej na Jamajci ima sve - od najživljeg noćnog života na ostrvu, do istorijskih tura o ropstvu s vodičem.

Međutim, muškarci koji žive u glavnom gradu turizma sada su otkrili javnu tajnu u svom društvu - unosnu industriju muške prostitucije u kojoj meštani zarađuju na "beloj fantaziji".

Brojni meštani objasnili su kako zarađuju oko 500 evra mesečno radeći kao konobari - zbog čega očajnički žele da zarade novac na druge načine. A mnogi smatraju da britanski i američki turisti žele da ispune "maštariju" o spavanju s "Rastamenom poput Boba Marlija".

foto: Profimedia

Džejson (31), koji sada radi kao taksista, prethodno je osam godina proveo radeći u turizmu.

- Najviše što mi je ponuđeno za jedan sat je 800 evra od belca koji je želio da spavam s njegovom ženom pred njim - rekao je taksista.

Dok mnogi radnici tvrde da moraju da se "oslone na napojnice" ako žele da imaju ​​bilo kakav prihod, neki se odlučuju za podlije načine zarađivanja novca, uključujući seksualni rad.

Muška prostitucija, u kojoj se velike količine novca menjaju za pružene usluge, nudi nekima finansijsku naknadu koju traže.

Džejson je ponudu odbio, ali zna, kaže, puno njih koji se bave time.

foto: Shutterstock

- Muškarci mogu da zarade više nego žene. Lično to ne želim da radim jer bih mogao da razvijem emocije prema nekome, čak i ako je nešto namenjeno za jednu noć, ipak i tako još uvek možete da uspostavite vezu - objašnjava Džejson i otkriva da su mu redovno prilazile turistkinje, neke dvostruko starije od njega, nudeći mu novac da podeli krevet s njima, na nedelju dana ili u nekim slučajevima na samo jednu noć.

Najstarija žena koja mu je prišla imala je 60 godina i nudila mu je gotovinu.

Progovorio je i o motivaciji koja stoji iza seksualnog rada, dodajući kako mnoge turistkinje imaju fantaziju o unajmljivanju crnca na nedelju dana.

- Neki muškarci koji više ne mogu da imaju seks žele da gledaju svoje žene kako spavaju s crncem koji je mlađi od njih - kaže Džejson.

foto: Profimedia/Steffan Hill/Alamy

Jedan meštanin, poznat kao Šort Bos i koji prodaje marihuanu na plaži, rekao je da turisti imaju posebnu fantaziju o Jamajčanima koji izgledaju kao "Rastameni". Napomenuo je i da su spremni da plate više za "autentičnije" iskustvo. Bos provodi vreme obilazeći plaže u vlasništvu privatnih hotela, iako je pristup dozvoljen samo onima koji nose hotelsku narukvicu.

Objasnio je kako bogati beli muškarci i žene pretražuju teren u potrazi za muškarcima koji izgledaju kao Bob Marli. Žele lokalca koji odgovara njihovim unapred stvorenim predrasudama o jamajčanskom rasnom stereotipu.

- Žene imaju autentičnu fantaziju takvog tipa, sa specifičnom frizurom, kojeg žele da iznajme na nedelju dana, samo za seks. Ako izgleda kao Bob Marli ili slično, platiće više. A muškarci pak žele da vide svoju ženu u seksu s mlađim, potentnijim muškarcem, to ih pali, ne znam zašto - priča Bos, dodajući kako zna mnogo njih koji to rade i dobro zarađuju.

foto: Profimedia

Troškovi života su visoki i kada stvari u Americi rastu, rastu i ovde, objašnjava Šort, pa ljudi rade ono što moraju.

Drugi muškarac, poznat kao Rad (21), kaže da muškarci koji nude seks mogu da žive u okrilju luksuza.

- Oni zarađuju puno novca. Možete da ih vidite s lepim automobilima, dizajnerskom odećom, svim stvarima koje im daju status - ističe Rad.

Frenki, koji na plaži prodaje ručno izrađene narukvice za oko 10 evra, rekao je da bi jednog dana želeo da ode u Englesku i gleda utakmicu Mančester Junajteda. To je ambicija za koju kaže da deli s mnogim Jamajčanima, ali da bi to ostvarili tamo moraju da ih pozovu Britanci kako bi im osigurali vizu.

foto: Profimedia

- Mnogi ovde nemaju novca, a mnogima od nas san je da putuju, naročito u Ujedinjeno Kraljevstvo. Želim da odem u Englesku i vidim Mančester Junajted kako igra jednog dana, ali cena karte bi bila skupa i treba mi pozivnica. Nama Jamajčanima nije lako da napustimo ostrvo i mnogi se bore kako da zarade, posebno van turističke sezone. Vidim zašto se mnogi prodaju, da imaju lep i lagodan život - objašnjava Frenki.

Takođe, ističe i kako je opasno i puno prevaranata koji su spremni da zarade na turistima glumeći zaljubljenost, prenosi Daily Mail.

- Pa barem... ovo je na neki način pošten posao - kaže.

Kad su ga dodatno upitali o ljubavnim prevarama, Frenki je priznao da su one uobičajene među hotelskim osobljem, koje čavrlja s turistima uz bazen stvarajući neku vrstu veze.

- To se događa u mnogim zemljama, a ovde nije izuzetak. Ovakve stvari možete da vidite u hotelima. Osoblje će razgovarati s posetiocima i uspostaviti odnos, a onda kada se turista vrati kući, moliće ga za pomoć, govoriće da mu je auto ukraden i slično - pojašnjava Frenki.

(Kurir.rs/ 24sata.hr)

Bonus video: