Foto: Privatna Arhiva, Shutterstock

tragedija

KOMŠIJE NASTRADALOG SAŠE IZ BATOČINE KIPTE OD BESA: Vozač koji je pregazio samohranog oca pušten iz pritvora i to na dan sahrane

Crna Hronika

Mladić D.J. (31) koji je osumnjičen da je izazvao nesreću u kojoj je stradao samohrani otac troje dece Saša Kostadinović, saslušan je danas pred Osnovnim javnim tužilaštvom u Kragujevcu, nakon čega je pušten da se brani sa slobode.

foto: Printscreen

D.J. se sumnjiči za teško delo protiv bezbednosti saobraćaja, a među meštanima Batočine, odakle je Kostadinović, ova odluka izazvala je revolt.

- Sašu smo danas sahranili, scene na groblju su bile pretužne. Po sat vremena se čekalo u redu da se izjavi saučešće njegovoj majci i sinovima koji su nemo stajali pored kovčega - pričaju meštani:

- Tu porodicu tragedije nisu zaobilazile, a sada je i Saša, stub kuće, stradao. Dečaci su nedavno ostali bez majke, otac im je bio sve na svetu. I, sad da puste tog vozača iz pritvora, stvarno ne razmemo takvu odluku.

foto: Drustvene Mreže

Da podsetimo, nesreća u kojoj je Kostadinović stradao dogodila se prekjuče. Prema nezvaničnim informacijama, D.J. se vraćao iz noćne smene kada je zaspao za volanom i pregazio ga.

Kurir.rs