Foto: tik tok printscreen, wikipedia

jeziva sudbina

POSLEDNJI SNIMAK STUDENTKINJE OTKRIO NJENU KOBNU GREŠKU: Zvala taksi, pa ušla u pogrešno vozilo! Doživela jeziv kraj! (VIDEO)

Planeta

Tragična smrt Samante Džofenson 2019. godine šokirala je sve. Ona je kobne noći umesto u taksi vozilo Ubera, greškom ušla u vozilo u kom je bio, ispostaviće se, njen dželat.

Samantina priča je stravična, i opet mrežama kruži poslednji snimak saž nadzorne kamere koji pokazuje kako ulazi u vozilo koje je odvelo u smrt.

Ova studentkinja (21) političkih nauka bila je te noći u provodu sa prijateljima, kada je oko 2 sata posle ponoći pozvala Uber, taksi servis, i čekala na parkingu svoj prevoz.

Tu se slučajno parkirao Natanijel Rouland (24), a Samanta je pomislila da je to njen prevoz. Kada je ušla, on je aktivirao tzv dečje brave, kada se vrata na autu mogu otvoriti samo spolja.

U kobnoj noći je devojci zadao preko 120 uboda na telu. Nađena je sledećeg dana, u šumi kraj puta, a on uhapšen odmah potom, zahvaljujući snimku koji je pred vama. Osuđen je na doživotnu robiju zbog otmice i ubistva nesrećne devojke.

Inače, Samantini roditelji su pokrenulu fondaciju "Kako se zovem", koja ukazuje na sve opasnosti deljenja prevoza.

Kurir.rs