Foto: Printscreen/Zadruga

BEZ DLAKE NA JEZIKU

"DOSAD SE NISAM UDAVALA, SAMO SAM RASTURALA" Maja Marinković već dala ideje za VELIKU RIJALITI SVADBU, evo šta oseća prema Bilalu

Rijaliti

Maja Marinković je stigla kod Drveta mudrosti i govorila je o svojim željama za svadbu sa Bilalom Brajlovićem.

Maja je istakla da se Bilal verovatno zaljubio i da su njegova osećanja iskrena.

- Mislim da je iskren i da nije zarad nečeg. Vidim koliko se promenio, a nismo mnogo dugo zajedno. Pažljiv je i vodi računa o sitnicama za koje sam mu sugerisala, pa mislim da postaje malo ozbiljnije između nas - rekla je Maja

foto: Printscreen/Zadruga

- Nisam zaljubljena sad, ali je tu početna faza emocije. Uhvatim sebe kad se posvađamo, kad poludim i napravim haos, pa mu prva priđem, pošaljem Necu da vidim gde je, e onda uhvatim sebe da mi je stalo. Dok me je za Marka Markovića bolelo uvo gde je, ovo nije taj slučaj - rekla je Maja.

- Nikad se nisam udavala, uglavnom sam rasturala. Šalim se, mislim ne šalim se. Pa, to je po meni nešto najlepše o čemu svaka žena sanja i koja jedva čeka da doživi. Volela bih da bude veselo, kao prava ceremonija, da imam prelepu venčanicu. Da bude na neki moj način posebna. Volela bih momačko i devojačko veče, sve lepo i glamurozno, lepa venčanica. Volela bih da izaberem kuma i kumu, majku, oca. Da bude baš zapamćen dan - rekla je Maja.

foto: Printscreen/Zadruga

- Dopada mi se Bilalova duhovitost, energija, harizmatičan je i ima to ludilo kao ja. On je jako sladak, ali imali ste priliku da mi fizički izgled nije presudan. Ima žar i strast između nas. Volim da pričam sa muškarcima, da su zanimljivi i pažljivi. On radi na toj pažnji u poslednje vreme. Ali harizma definitivno. Ja sam njega osvojila drčnim stavom. Dopada mi se što neće u potpunosti uvek da me posluša, ali krenuo je da me poštuje jer kreće da se zaljubljuje u mene - rekla je Maja.

Kurir.rs

Bonus video: