Foto: Printscreen/TikTok

de je nađe

KUPILA KAUČ ZA BAGATELU, PA SE POHVALILA LJUDIMA, A ONDA USLEDIO HAOS! Kad je saznala odakle je, želudac joj se IZVRNUO! (VIDEO)

Žena

Žena je bila oduševljena sjajnim ulovom na Fejsbuk Marketplejsu, toliko da se svojim novim kaučem pohvalila na TikToku.

Kako je Malori objasnila, nedavno se preselila u novi stan u Čikagu i tražila je "fanki" kauč kako bi novom prostoru udahnula dašak orginalnosti.

foto: Printscreen/TikTok

Bila je impresionirana veličinom i svidelo joj se što se različiti delovi mogu izvlačiti i pomerati. Uostalom, ko bi propustio da plati 700 dolara za nešto što u trgovinama košta 3700?!

U početku se čudila neobičnom obliku svog novog kauča, pa je i svoje fanove pitala fanove jesu li "ikad pre videli okrugli kauč".

Jesu, a no njihove odgovore baš nije očekivala. Malori je tako naučila da je kauč "s razlogom bio toliko snižen" i a poručili su joj i kako bi ga obavezno morala očistiti i to temeljno. Brojni fanovi su joj komentarisali kako je ovo kauč kakav se u pravilu nalazi u svingerskim sobama i klubovima.

Jedna osoba se nasmejala: "Videla sam ovo u svingerskom klubu i, samo da ti kažem, nisu bili odeveni na njemu!" Drugi je rekao: "Čim sam ovo video, pomislio sam na kauč za svingere Ostina Pouersa." Drugi su bili jednako nevini kao i Malori, jer nikada pre nisu čuli za kauč za svingere.

U sledećem videu, Malori se nasmejala: "Kada kupite kauč na Fejsbuk Marketplejsu i TikTok vam daje do znanja da je to nekad bio kauč za svingere".

foto: Printscreen/TikTok

Na sreću za Malori, pratioci su predložili razne druge prednosti njene jedinstvene sofe, a jedna joj je osoba sugerisala da "ukloni krug u sredini i zameni ga stolom kako biste mogli uživati ​​u večeri umakanja salse". Drugi je napisao: "Iskreno nisam razmišljao o tome. Kauč bi bio fantastičan za filmsko veče".

(Kurir.rs)

Bonus video: