GLEDAJTE NAJZABAVNIJI KULINARSKI ŠOU NA KURIR TELEVIZIJI: Ne propustite nesvakidašnju priču porodice iz Zimbabvea

Stars

Porodica Mjanzou dolazi iz Zimbabvea te nema sumnje da vas ovog četvrtka očekuje veoma uzbudljiva epizoda.

Pre nešto manje od godinu dana Šalon je poslušala savet svoje prijateljice i započela novi život sa sinom u Beogradu. Sin Endi je upisao fakultet u Beogradu i ima veliku želju da jednog dana postane uspešan programer, veliki je zaluđenik za video-igre i Netfliksa. Barbaru je upoznao dok je istraživao grad, na početku je to bilo prijateljstvo, ali se ubrzo izrodila ljubav. Obožavaju da istražuju restorane i isprobavaju srpsku kuhinju, a sarma se izdvojila kao omiljeno jelo. Ne propustite danas priliku da čujete nesvakidašnju priču porodice iz Zimbabvea.

foto: Kurir televizija

Nema sumnje da vas očekuje još jedna sjajna epizoda vaše omiljene zabavne emisije. Ne propustite „Majke i snajke“ radnim danima u 18 i subotom u 17.10 na Kurir televiziji!

Takmičare u novom ciklusu čeka i nekoliko novih pravila. Pet porodica tokom jedne nedelje, osim nedeljne novčane nagrade od sto hiljada dinara, mogu da osvoje i dnevnu nagradu, ali samo pod jednim uslovom - da se međusobno dobro poznaju i da znaju put do srca supruga i sina.

foto: Kurir televizija

Izbor jela koje majka i snajka treba da pripreme u ovoj sezoni nije lak. Najizazovniji deo novog ciklusa je i dalje kako se dopasti drugim majkama i snajkama.

foto: Kurir televizija

Pratite takmičenje “ Majke i snajke” od ponedeljka do petka u 18 časova, a proglašenje pobednika nedelje subotom u 17.10 časova na Kurir televiziji! Pričaće se!