Foto: Printscreen/Twitter

GUBI ŽIVCE

TEŽAK SKANDAL BIVŠEG TRENERA ZVEZDE: Davio pomoćnika, nasrnuo na sudije - obezbeđenje ga jedva izvuklo sa terena (VIDEO)

Fudbal
> 07:50h

Pre samo mesec dana je izazvao opšti haos na utakmici kada je želeo fizički obračun sa sudijom, Rikardo Sa Pinto je opet došao u centar pažnje.

Nekadašnji trener Crvene zvezde danas vodi iranski Esteglal, a sudeći po snimcima koji stižu iz te države, prilično je nervozan iako njegova ekipa zauzima drugo mesto nakon 11 kola domaćeg prvenstva.

U oktobru ove godine javnost su šokirale scene sa utakmice i divljanje Sa Pinta nakon što mu je sudija pokazao crveni karton.

Portugalac je želeo da se obračuna sa arbitrom, ali je srećom, reakcijom njegovih pomoćnika sprečen teži skandal.

Dok je vodio Zvezdufoto: Starsport

Ipak, baš su ti pomoćnici "krivi" za novi veliki ispad trenera.

Društvenim mrežama kruži video sa utakmice protiv Havadara koja je odigrana 28. oktobra.

Na snimku koji se pojavio gotovo dve nedelje nakon što je odigrana utakmica može da se vidi kako Sa Pinto urla na svoje pomoćnike, a najbližeg gura i hvata za vrat.

Dakle, u kratkom periodu su se pojavila dva snimka ozbiljnog divljanja trenera, a takvog ga ne pamte ljubitelji fudbala u Srbiji.

Sa Pinto je Crvenu zvezdu vodio od 18. marta 2013. godine kada je nasledio Aleksandra Jankovića, pa sve do 19. juna iste godine kada je podneo ostavku nakon što je na pripreme došao nezadovoljan stanjem u klubu i činjenicom da ne zna u kakvom sastavu će igrati crveno-beli u novoj sezoni.

Kurir sport