Foto: Instagram/skysport

TORINO

ZBOG ĐOKOVIĆA MU JE ŽAO ŠTO NE PRIČA SRPSKI: Živa legenda sporta od ranije zna Novaka, evo kako je reagovao kada ga je video VIDEO

Tenis

Iako zauzima osmo mesto na ATP listi, Novak Đoković je na završnom turniru najveći favorit, a ujedno je i najveća zvezda.

Činjenica da odlično priča italijanski jezik dodatno je pomogla Novaku da u gradu na severu Italije bude dočekan fenomenalno.

Veliki broj navijača je oduševljen dolaskom Novaka, ali i poznate ličnosti nisu ravnodušne.

U Torinu su kamere zabeležile fenomenalni susret Đokovića sa živom legendom italijanskog fudbala i sporta generalno, Alesandrom del Pjerom.

Čuveni centarfor koji je najveći deo karijere proveo igrajući za Juventus, srdačno se pozadravio sa Đokovićem, zagrlio ga, a potom se ispričao sa njim na maternjem jeziku.

Del Pjero i Đoković se od ranije poznaju, o čemu je pričao fudbaler tokom 2021. godine.

"Tokom svog života i karijere sam imao bezbroj prilika da upoznam ljude iz Srbije. Upoznao sam Novaka Đokovića i bilo je veoma prijatno, on zasigurno priča bolje italijanski nego što ja pričam srpski. Žao mi je što ne znam dobro srpski! On je neverovatno simpatičan i zanimljiv momak, ne moram ni pominjati koliki je šampion", rekao je Del Pjero u intervjuu za "Telegraf".

Pored takvog utiska koji je Đoković ostavio na fudbalera, ni ne čudi onakav pozdrav sa Srbinom.

Kurir sport