Foto: Printscreen/Instagram

"NE PODNOSIM LAŽI I IGRICE" Nina Badrić o životnim lekcijama koje je naučila, a evo zbog čega je najviše SREĆNA!

Stars

Od prvog dana kada se pojavila na muzičkom nebu bivše Jugoslavije, Nina Badrić je sve kupila čarobnim glasom, pozitivnom enegrijom i harizmom koja nikoga ne ostavlja ravnodušnim.

I godinama kasnije ništa se nije promenilo. Pesmama zna da rasplače mnoge, a duhovitim dosetkama da sve nasmeje do suza. Zato je voljena gde god se pojavi, kako u društvu, tako i na bini.

Nedavno ste promenili imidž, a kada žena promeni frizuru mnogi kažu da se zaljubila.

foto: Printscreen/Instagram

- Ja zapravo imam vrlo sličnu frizuru i boju kao na početku karijere. Sama sebi dosadim nakon nekog vremena, a kamoli ljudima kojima sam u javnom etru zadnjih 30-tak godina.

Za Vas kažu da ste kraljica balada. Da li plačete uz svoje pesme?

- Kad počnem da plačem uz svoje balade potražiću momentalno pomoć psihijatra (smeh). Imam dar da prenesem emocije ljudima, a to je najvažnije. Ja pevam dušom. Unesem se sva u pesmu koju snimam. Ja pesme ne pevam, ja ih živim. I verovali ili ne svaku pesmu snimam samo iz dva takea. Ako u prva dva puta ne osetiš pesmu, nećeš je osetititi ni nakon 10 puta.

U julu ste proslavili jubilarni 50. rođendan. Šta ste naučili za ove godine života, a šta ste sebi obećali za naredni period?

foto: Printscreen/Instagram

- Odlučila sam da budem srećna. Prekratak je život za bilo koju drugu emociju.

Da li u ljubavi treba pokazivati emocije u potpunosti ili treba kalkulisati?

- Ne podnosim muljanja, laži, igrice i nadmudrivanja kada je ljubav u pitanju. Ja ću ceniti istinu kakva god da je više od bilo koje laži upakovane u najlepši celofan. U ljubavi treba biti iskren. Tu zaista nema mesta kalkulaciji. Mnogi ljudi, nažalost, kalkulišu pa u tom putu izgube ljude koji ih vole.

Uvek ste puni pozitivne energije, plenite harizmom. Da li Vam je to pokretač u životu ili je to odbrambeni mehanizam?

- Ja sam to što jesam i ne glumatam radi utiska. Veliki sam pozitivac sve gledam sa lepše strane, pa i najteže stvari u životu pokušavam humorom to da pregazim. E sad.... S harizmom se čovek rodi. Neki dan sam bila na večeri u Zagrebu i konobari u restoranu, gde sam večerala, počastili me flašom vina uz rečenicu: ”Kad ste ušli ovde kao da ste Sunce doneli sa sobom”. Srećna sam što me ljudi doživljavaju kao pozitivnu osobu.

foto: Andreja Damnjanović

Važite za hrabru ženu, ali kao jednom Raku emotivcu, da li Vam se dešavalo da padnete u loše momente, depresiju i kako ste znali da se izvučete iz tih trenutaka?

- Meni je život pokazao da sam puno hrabrija nego što sam to ikada mislila o sebi. Emotivac sam, ali s vremenom sam naučila da ne ide punim srcem na praznog čoveka.

Da li ste osoba koja preispituje svoje odluke?

- Nema nikakve vajde od plakanja nad prolivenim mlekom. Da sam znala bolje, verujte mi da bih napravila u određenim momentima. Ne treba sebe čovek da muči zbog prošlosti već da gleda hrabro u danas i sutra i da nauči iz svojih grešaka. Život je čudesan. I nikada ne znate kad će vam servirati najlepšu bombonjeru sa najfinijom čokoladom.

Kurir.rs/Blic

Bonus video: