Foto: Starsport

transferi

ZVEZDA NAŠLA ŠPICA U RUSIJI: Kapitalno pojačanje stiže na Marakanu? VIDEO

Fudbal

Iako je tek završen jesenji deo sezone i svi razmišljaju o predstojećem Mundijalu u Kataru, u Crvenoj zvezdi ne sede skrštenih ruku.

Ruski napadač Vladimir Sičevoj nalazi se na radaru Crvene zvezde, prenose tamošnji mediji

Iako prelazni rok još uvek nije ni počeo, na Marakani već rade na pojačanjima za proleći deo sezone.

Kako pišu ruski mediji sportski sektor Crvene zvezde pronašao je idealno rešenje za napad, a na radaru srpskog šampiona nalazi se Vladimir Sičevoj.

Reč je o napadaču Orenburga koji je ove sezone u ruskoj Premijer ligi na 15 mečeva postigao 14 golova i skrenuo pažnju na sebe.

Navodno je Crvena zvezda već poslala prvu ponudu za ruskog golgetera, a da u slučaju neuspeha na Marakani planiraju da iskoriste klauzulu koju Rus ima u svom ugovoru.

Sičevoj ima otkupnu klauzulu u ugovoru u visini od 1.500.000 evra koju bi crveno-beli mogli da aktiviraju i tako posao završe bez previše komplikacija. O interesovanju za ruskog napadača govorio je nedavno i njegov agent.

"Nema smisla sada diskutovati o tome. Da li može da napusti ekipu na zimu? Ako ponuda bude pristojna, onda zašto da ne?", rekao je Andrej Talaev.

Ruski napadač je prethodno igrao za Irtiš Omsk, Krimteplitsu i KFU Simferopol. Sičevoj ima 26 godina, najbolje se snalazi u ulozi centralnog napadača, ali može da pokrije i bočne navalne pozicije.

Kurir sport