Foto: Armend NIMANI / AFP / Profimedia, Kurir teleivizija, BETA Amir Hamzagić

ŠOKANTNO

MAMA, DA LI JE TATA MRTAV? Milena Popović opisala kako je saopštila sinu Bogdanu da mu je otac Oliver Ivanović ubijen

Društvo

Milena Popović gostovala je u emisiji Realna priča na Kurir televiziji. U toku svog gostovanja dotakla svog pokojnog supruga Olivera Ivanovića, ali i sina Bogdana.

Na pitanje voditeljke Isidore Lukić "kako je njen sin saznao da je Oliver ubijen i kako je reagovao?" Milena je otkrila do detalja kako je to izgledalo.

- On je bio mali i imao je nepunih 7 godina kada je Oliver stradao. Nisam htela njega da vodim na sahranu jer nije bila obična sahrana, bilo je i medija. Tako da sam ga ostavila kući sa mojom mamom i nagovestila da ne pale televiziju ili štampu da kupuju. Rekla sam majci da ću pričati ja sa njim kada se vratim i dođem sebi - rekla je Ivanović.

foto: Kurir televizija

- Vratila sam se kući sa sahrane, a on je sedeo na fotelji. Rekao mi je: "Mama mogu li nešto da te pitam?". Ja sam mu rekla naravno, a on je mene odmah upitao da li je njegov otac mrtav. To je bilo tako direktno pitanje, ali i zrelo da sam mogla samo takav odgovor da dam. Rekla sam mu jeste sine, tata više nije živ i danas je bila sahrana. Ići ćemo na groblje kada god ti budeš hteo. On je sedeo, gledao me i rekao: "Dobro mama, šta da radiš i to je život". Ustao je sa stolice i otišao u svoju sobu - navela je Ivanović.

foto: Printscreen/Instagram

- Ja sam ostala zaprepašćena da jedno sedmogodišnje dete u tom trenutku izgovara takvu rečenicu, ali je to zapravo Oliver iz njega i to je rečenica koju bi meni Oliver izgovorio. Ja sam u to sigurna - rekla je Ivanović.

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Yettel Hipernet TV, Pošta NET i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

Kurir.rs