Foto: Profimedia

hit priče

TIP MI JE NA SAHRANI REKAO DA SAM ZGODNA: Žene napravile pravu pometnju na društvenim mrežama BIZARNIM PRIČAMA kako su ih muvali

Žena

Nedavno se na društvenim mrežama povela polemika oko toga na koji način muškarci često prilaze devojkama, pa je tako i napravljena lista najgorih, ali i najčudnijih načina za nabacivanje.

Ponekad žene samo žele obaviti sasvim obične, svakodnevne poslove poput sipanja goriva ili odlaska u prodavnicu, bez da se odjednom stvori neki muškarac koji bi da ikoristi priliku da im se nabacuje.

foto: Profimedia

Buzz Feed je upitao svoje čitateljke da podele najgore situacije u kojima su im muškarci prilazili s raznim pričama. U nastavku pročitajte neke od njihovih neverovatnih iskustava u muvanju.

Trudnoća

Jedna korisnica ispričala je kako joj je nepoznati muškarac prišao dok je bila u podmaklom stadijumu trudnoće.

foto: Shutterstock

- Bila sam u podmaklom stadijumu trudnoće, u drugom ili čak možda trećem tromesečju, i prišao mi je tip sa pričom: "Nadam se da će sledeće biti moje."

Smrt oca

Jedna od žena je podelila priču o jednom morbidnom načinu nabacivanja. Naime njoj je umro otac i javila se bivšem jer je, kako kaže, jedino on bio upućen u njen komplikovan odnos s ocem. Kaže da joj je bivši na to odgovorio da će se sigurno osećati bolje ako bi mu poslala nekoliko golih slika.

foto: Profimedia / Alex Linch / Alamy

Sahrana

Sahrane važe za najtužnije momente, međutim neki muškarci ne prezaju od toga i da tada upitaju za sastanak.

- Nekad posle srednje škole bila sam na sahrani prijatelja koji je iznenada preminuo. Bili smo tu svi iz razreda, stajali smo blizu groba i plakali. Jedan od kolega je iskoristio priliku da mi kaže da izgledam 'seksi' i pozvao me na piće - navela je jedna čitateljka.

foto: Profimedia

Bolnica

Majka jedne korisnice bila je teško bolesna i ona ju je redovno posećivala u bolnici. Kaže da joj se svaki dan nabacivao domar, koji joj je po godinama mogao biti otac.

- Stalno je pokušavao da priča sa mnomi. Upadao je mami u sobu kad god sam bila tamo. Mama je čak pitala sestre može li on prestati dolaziti u sobu, ali i dalje se nastavio pojavljivati. Nikad tog tipa nisam mogla shvatiti - ispričala je.

foto: Shutterstock

Dostava

Nedavno se na društvenim mrežama povela polemika oko dostavljača koji se javio jednoj korisnici usluga, ali to nije izolovan slučaj i to se iapk često dešava.

- Dostavljač pice mi je poslao poruku nakon što sam preuzela narudžbu. Sećam se da je cimerka mene okrivila i rekla da sam bila previše ljubazna prema njemu i da mi se zog toga javio. A ja sam bila samo sretna jer sam napokon dobila hranu - prisetila se jedna.

foto: Profimedia

Razgovor za posao

Jedna čitateljka bila je na razgovoru za posao u vojsci i mislila je da je sve prošlo u redu, dok je vojnik koji ju je intervjuisao nije pozvao nazad u kancelariju sa izgovorom da je zaboravila potpisati neka dokumenta.

- Ispostavilo se da je ta 'papirologija' bila samo izgovor kako bi mi ponudio 'posebnu' pomoć u obuci. Ljubazno sam odbila, ali frajer nije odustao. Iskoristio je moje podatke kako bi me pronašao na društvenim mrežama - tvrdi ona.

foto: Profimedia

Gej devojka

Da muškarcima nije problem nabacivati se i devojkama kojima se sviđaju devojke, tvrdi jedna od žena koje su podelile svoje iskustvo. Bila je na prvom sastanku sa devojkom, kad joj je prišao muškarac i pitao je za broj telefona. Objasnila mu je da je na sastanku, a kaže da je njegov odgovor na to bio: "Uvek sam maštao da imam trojku."

(Kurir.rs/ Buzz Feed)

Bonus video: