Foto: Promo

GOL SRBIJE U KATARU VREDI JOŠ VIŠE: Mozzart za svaki pogodak donira MILION dinara!

Sjajne vesti: Svaki gol Orlova na Svetskom prvenstvu povećaće sumu koju će Mozzart donirati u humanitarne svrhe

Sport

Približio se trenutak kada će Srbija prvi put istrčati na teren na Svetskom prvenstvu 2022. godine u Dohi - četvrtak, 24. novembar u 20.00, i to protiv Brazila!

Svi s nestrpljenjem očekujemo da Piksijevi Orlovi ponove neku od odličnih partija iz kvalifikacija, da golovima unesu ogromnu sreću u naše domove, a iz Mozzarta nam stiže sjajna vest: Svaki gol Srbije vredeće još više!

foto: Promo

Kompanija Mozzart, lider u oblasti igara na sreću u ovom delu Evrope, takođe i kompanija koja je prepoznata po dugogodišnjem društveno odgovornom delovanju, odlučila je da i na ovom Svetskom prvenstvu donira MILION DINARA za svaki gol koji postigne reprezentacija Srbije.

U ovu sjajnu humanitarnu akciju biće uključeni i reprezentativci Srbije, i to ne samo boreći se na terenu da što više puta zatresu mrežu, već i tako što će upravo onaj fudbaler koji postigne gol odlučiti kojoj organizaciji ili pojedincu će biti donirano milion dinara od strane Mozzarta, ekskluzivnog beting partnera Fudbalskog saveza Srbije.

foto: Promo

Navijaćemo narednih dana da Orlovi pume mreže, ali i Mozzartov humanitarni budžet.

Podsetimo, Mozzart je i 2018. godine imao humanitarnu akciju Milion razloga za gol. Nažalost, naša reprezentacija u Rusiji je završila takmičenje u grupi sa dva postignuta gola, a tadašnji promoteri akcije Dejan Stanković i Saša Ilić odlučili su da pola prikupljene sume bude donirano fondaciji „Zajedno za život“, a druga polovina NURDOR-u.

Nadamo se da će četiri godine kasnije budžet biti nekoliko puta veći, a da će Orlovi odigrati više od tri utakmice u Kataru.

Budi pobednik. Mozzart.

Promo