Foto: Dado Đilas, Privatna arhiva

KUĆA ČASTI

AKO POBEDIMO BRAZIL SUTRA SE PIJE BESPLATNO! Poznati srpski ugostitelj SPREMA FEŠTU ako Orlovi nadigraju Karioke (FOTO)

Srbija

Uoči fudbalske utakmice sa Brazilom poznati ugostitelj i fudbalski radnik Miodrag Jović Šućur iz Trbušnice obećao je da će ukoliko Srbija večeras pobedi svako ko sutra uđe u njegovu kafanu imati besplatno piće.

Miodrag veruje u "orlove" i nada se da ćemo se svi radovati na kraju utakmice i da će Dušan Tadić i ekipa baciti "karioke" na pleća.

- Svi znamo ko je Brazil, ali i mi imamo jaku reprezentaciju, igramo ofanzivno, (Dragan) Stojković je pokazao da zna šta radi i verujem da možemo da slavimo protiv Brazilaca koji na svakom Mundijalu bude u grupi favorita za osvajanje prvenstva. Nadam se da ću sutra imati punu kafanu i da će moji gosti uz besplatno piće prepričavati našu pobedu. Znači, ako večeras "orlovi" pobede, sutra ko god uđe u kafanu ima besplatno piće, bilo koje, od sokova pa nadalje - kazao je Jović za Kurir nekoliko sati uoči utakmice.

Jović je pre četiri godine kad je Srbija učestvovala na Mundijalu u Rusiji objavio na društvenim mrežama da će ukoliko osvojimo "zlatnu boginju" mesec dana častiti svakoga gosta besplatnom hranom i pićem.

foto: Privatna arhiva

- To važi i sada. Prvo da padnu Brazilci, pa idemo redom, da pobedimo Kamerun i Švajcarce, naše dužnike iz Rusije, pa idemo do finala. Ukoliko osvojimo Mundijal važi obećanje iz leta 2018. godine. Mesec dana će svaki moj gost imati besplatnu hranu i piće, a srce bi mi od sreće tada bilo veće od Gučeva i Cera zajedno. Verujem da ovoga puta Srbija može daleko da dogura, pa što ne i do titule svetskog šampiona - rekao je Miodrag.

Šućur je inače čovek kod kojeg može da se jede i kad su džepovi prazni. Gde god da je držao kafanu, imao je praksu da ljudima kad nemaju novca, a muči ih glad, da besplatan obrok. Tako godinama ugošćuje sugrađane i putnike namernike. Kaže da to niko neće to da zloupotrebi.

- Meni taj besplatan obrok ništa ne znači, nemam štete od toga, a nekome će mnogo značiti da utoli glad - kaže ovaj zaljubljenik u fudbal koji se nada da će "orlovi" večeras preleteti Brazil, a on sutra ceo dan služiti besplatno piće.

(Kurir.rs/T.Ilić)