Foto: Printscreen/Instagram

divan gest

NEOBIČNI FRIZER VELIKOG SRCA IDE PO DRŽAVI I POMAŽE BESKUĆNICIMA Posle jednog sređivanja, niko nije mogao da prepozna čoveka VIDEO

Zanimljivosti

Frizer iz SAD, Džošua Santijago, napravio je veoma plemenitu stvar. Priuštio je jednom beskućniku zapuštenog izgleda potpunu tranformaciju. Na TikToku je frizer objavio video u kom čoveku pruža potpunu transformaciju izgleda.

foto: Printscreen/TikTok

Džošua je beskućnika upoznao na ulici i ponudio mu je besplatno šišanje, a transformacija je zaista neverovatna.

"Svako zaslužuje da se oseća dobro i zadovoljno sobom", poručio je frizer preko svog TikToka. Džošua je pojasnio kako svojim mušterijama uvek daje izbor kako žele da ih sredi, a ovaj beskućnik tražio je da mu naglasi tetovaže koje ima na glavi i obrvama.

foto: Printscreen/TikTok

Džošuino plemenito delo naišlo je na veliko odobravanje korisnika TikToka i dobio je čitav niz pohvala, a mnogi su ostali iznenađeni transformacijom.

"Čoveče, kako je sada zgodan", "Ne mogu da verujem, on izgleda kao da ima 20 godina manje", "Kakvu razliku naprave na čoveku frizura i brada", "Na početku mu oči izgledaju tako tužno, a na kraju svega izgleda puno bolje", "Vratio si ga u život, čoveče", "Sjajna transformacija, bog te blagoslovio", samo su neki od komentara u videu na TikToku koji je skupio više od 6.5 miliona pregleda.

Inače Džošua je poznat po besplatnom šišanju za ljude koji žive kao beskućnici u SAD.

Na snimku koji je objavljen na Instagramu vidi se beskućnik kako sedi na stolici sa dugom i neurednom bradom. Berberin i frizer Džošua, brzim i veštim potezima podšišao mu je i bradu i kosu, i napravio "novog" čoveka.

(Kurir.rs)

Bonus video: