Foto: Printscreen/Instagram

uživaju za sve pare

DARKO LAZIĆ NAPUSTIO SRBIJU SA DEVOJKOM! Vrelom pozom sa plaže zapalili društvene mereže, sve im je POTAMAN! (FOTO)

Stars

Pevač Darko Lazić odlučio je da napravi predah i otputuje na odmor u toplije krajeve, a ovoga puta društvo mu pravi devojka Katarina.

Zaljubljeni par uživa u visokim temperaturama na plaži u Dubaiju, a o odmoru iz snova obavestili su svoje pratioce na Instagramu.

foto: Printscreen/Instagram

Da i te kako zna da se provodi, ali i da je pravi džek i hedonista može se zaključiti po Lazićevim poslednjim objavama na Instagram profilu gde se pevač pohvalio bogatom trpezom uz obalu mora, ali i kako uživa u sportskim aktivnostima na vodi.

foto: Printscreen/Instagram

Folker na svom nalogu na društvenoj mreži Instagram objavio je danas i fotografiju sa plaže na kojoj pozira u društvu svoje izabranice.

foto: Printscreen/Instagram

Darko i Katarina zauzeli su vrelu pozovu, pa zagrljeni i zaljubljeni pozirali na plaži u kupaćim kostimima, a komentari su se samo nizali.

Podsetimo, Darko je bio oženjen koleginicom Anom Sević i iz tog braka ima osmogodišnju ćerku Lorenu, dok iz ljubavne veze sa Marinom Gagić ima troipogodišnjeg sina Alekseja. On je krajem aprila ove godine raskinuo veridbu sa pevačicom Barbarom Bobak i upusttio se u ljubavnu vezu sa Katarinom, sa kojom se zabavljao pre ulaska u brak sa Anom.

Kurir.rs/M.M.

Bonus video: