Foto: Kurir Televizija

ENERGETSKI NAPREDAK

UGOVOR JE SKLOPLJEN POD VELOM TAJNE! " ONO što je NEGATIVNO je to da je sporazum s norveškom sačinjen van Zakona o nabavkama! "

Vesti

U studiju Kurir TV gostovali su Nenad Vuković, predsednik Društva lobista Srbije i Miodrag Kapor stručnjak za energetiku i razgovarali sa voditeljkom Redakcije o segmentu energetike kao ključnim za stvaranje veze Srbije sa drugim državama.

foto: kurir tv

Razgovor su započeli porukom predsednika Aleksandra Vučića koji je napisao da mu je velika čast što ga je primio norveški kralj Harald V, iz Osla i ovoj poseti.

Šta je to što bi Norveška mogla da ponudi Srbiji,?

foto: kurir tv

- Meni je drago da je predsednik otišao tamo i da gradimo veze sa državama koje imaju dugu demokratsku tradiciju. Ono što je negativno je što je dogovor sa ovom norveškom kompanijom sklopljen van Zakona o nabavkama! Ugovor je sklopljen pod velom tajne -rekao je Kapor.

foto: Kurir tv

Vuković je izjavio da je sve nekako trapavo.

- Noreveška je naš model ugledanja, ali je član NATO. Privredno i politički je trasirala skoro potpuno samostalno - rekao je Vuković i naveo dalje da je sve ovo dobro sa Srbiju uprkos našoj neveštosti da neke stvari kao država ostvarimo.

Kurir.rs

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Yettel Hipernet TV, Pošta NET i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.