Foto: Profimedia

ZANIMLJIVO

SCENA O KOJOJ BRUJI PLANETA: Mesi ignorisao Levandovskog na terenu, njihov razgovor nakon meča privukao veliku pažnju! (VIDEO)

Mundijal 2022

Reprezentativac Argentine Lionel Mesi nije želeo da pruži ruku Robertu Levandovskom nakon jednog neopreznog starta, pa su po završetku meča obavili jedan duži razgovor.

Argentina je rutinski savladala Poljsku 2:0 i kao prvoplasirana u grupi obezbedila plasman u osminu finala Svetskog prvenstva u Kataru.

Mesi, koji se nije upisao u strelce, bio je prilično nervozan na terenu, što se najbolje videlo u samom finišu meča kada ga je neoprezno faulirao kapiten Poljske Robert Levandovski. As Barselone mu je odmah uputio izvinjenje, ali Mesi ga je ignorisao i nije želeo da mu pruži ruku.

Na kraju meča Levandovski mu je prišao i obavili su jedan zanimljiv razgovor. Nisu želeli da iko sazna o čemu su pričali, pa su usta prekrili rukama.

Pretpostavlja se da je povod njihovog razgovora bila upravo sitacija u kojoj je Mesi odbio da pruži ruku Poljaku.

Kapiten Gaučosa nije želeo da otkrije apsolutno ništa o razgovoru sa Levandovskim.

"Detalji razgovora sa Levandovskim? Naučili su me da sve što se dogodi na terenu, tamo treba i da ostane. Ista situacija je i u svlačionici. Niša loše nećete čuti od mene", rekao je Mesi.

Zanimljivo, ni Levandovski nije želeo da komentariše situaciju sa Mesijem, samo je govorio o utakmici.

"Za nas je plasman u osminu finala veliki uspeh. Niko neće pamtiti kako smo izgledali večeras, već će se pamtiti rezultat", rekao je kapiten Poljske.

Argentina će u osmini finala igrati sa Australijom, dok će Poljska odmeriti snage sa Francuskom.

Kurir sport