Foto: Shutterstock

PA DOBRO JE REKAO

JA NE MOGU OVO DA ISPRATIM: Jedinom tati u RODITELJSKOJ VIBER GRUPI dozlogrdilo, pa poslao mamama poruku od koje gore srpske mreže

Žena

Roditeljske Viber grupe postale su nešto bez čega se danas izgleda ne može. Hteli vi to ili ne, ako ste roditelj, sigurno ćete završiti u školskoj ili vrtićkoj Viber grupi i sigurno ćete svako malo skontati da imate 843 nepročitane poruke na razne teme - šta kupiti vaspitačici/ učiteljici za 8. mart, gde kupiti, ko će joj ga predati, čije dete i zašto je dobilo 4+, koliko džeparca poneti na rekreativnu nastavu... Ma, tome kraja nema.

Tu je i ono čuveno – nastavnica kaže nek se javi onaj ko nije dobio mejl s rasporedom, a usledi 25 odgovora – mi jesmo.

Naravno, ove Viber grupe umeju da budu i korisne jer na jednom mestu mogu da se brzo reše mnoga pitanja i dileme. Međutim, veoma često se dešava da stvari odu predaleko.

Dokaz za to je i jedna fotka koja odnedavno kruži društvenim mrežama u Srbiji. A ako je verovati Tviteru, autor poruke koja se neprestano deli po mrežama je jedan tata, retka zverka u roditeljskim Viber grupama, reklo bi se.

Njemu je naime, kao verovatno jedinom tati u grupi, dozlogrdilo neprestano pristizanje poruka, te se obratio svim članicama grupe:

"Drage mame, ja sam izgleda jedini tata u ovoj grupi. Zamolio bih vas da se dopisivanje i prepisivanje malo skrati. Ja niti mogu, niti imam vremena da ispratim 125 poruka koje su danas poslate u ovoj grupi", započeo je izlagnje ovaj tata, pa dodao:

"Ako kupujemo tepih, vaspitačice su rekle zeleni, onda zeleni i gotovo. Slikanje je 20.12. i gotovo", poentirao je na kraju.

Za taj svoj pokušaj da se sve reši po kratkom postupku ovaj tata je dobio mnoge pohvale.

A na kraju javili su se i oni koji, kako kroz šalu priznaju, nemaju hrabrosti za ono što je on uradio.

(Kurir.rs)

Bonus video: