Foto: Troy Edige

Daniel Sloss: Svaka od tih brutalnih šala ima dublje značenja i mnogo empatije!

“Neću promeniti svoje fore samo kako bih se nekom dopao, ili vam se sviđa to što radim ili ne!”

Zabava
> 12:11h

Specifičan britanski humor Daniela Slossa, često na granici dobrog ukusa, našoj stand-up publici je veoma blizak, a rasprodati nastupi njegovih, uvek novih, stand-up programa, garantuju smeh do suza! Publika i ovog puta sa nestrpljenjem dočekuje Daniela Slossa i u Beogradu 13.decembra u MTS Dvorani!

foto: Troy Edige

Danijel Sloss je jedan od planetarno najpopularnijih stand-up komičara, publici najpoznatiji po Netflixovim specijalima ‘DARK’ & ‘Jigsaw’. Ti specijali su nastali baš u periodu kada je i sam bio u lošoj emotivnoj vezi i kada je sasvim spontano, u naboju razočarenja i emotivne rastrojenosti napravio možda jednu od najboljih šala u kojoj je dokazivao tezu da je bolje biti sam nego u lošoj vezi, čime je dokazano uzrokovao preko 120.000 prekida emotivnih veza i 300 razvoda.

Danas, kaže da je malo teže pričati o mračnim i teškim temama a time uspeti da nasmejete ljude, ali da je izvodljivo. Uvek spreman i strpljiv, osluškujući svoju publiku, često razume zašto neke šale nisu nekim ljudima smešne i zabavne, ali nikad neće odustati od teme i menjati šalu, menja jedino njen aspekt čime će publici ona postati možda samo prijatnija. To i jeste tajna njegovog uspeha, baš ta stvar širine shvatanja i razumevanja u oba smera i zato ga publika voli!

foto: Troy Edige

Poznat po tome da govori tačno ono što želi u svakoj od zemalja gde nastupa, nezavisno od nacionalnosti, Daniel Sloss doživljava veliku uspešnost svojih stand-up nastupa širom sveta.

“Imao sam pro-gej materijal u Rusiji, imao sam šale protiv naoružavanja u Americi, one za abortus u Poljskoj gde je abortus zabranjen a pričaću i protiv religije u svakoj zemlji koja posebno naglašava veru u to da je bilo koji "čarobnjak" stvaran i da levitira nad nama”

Da li će i kod nas ovog puta biti toliko specifičan i šokantan, ostaje nam da vidimo 13.decembra kada će sa svojim novim stand-up nastupom “Can’t”, u MTS Dvorani uz specijalnog gosta komičara Kai Humphriesa, sigurno još jednom dokazati zašto je najbolji!

Daniel je uputio publici u Srbiji specijalnu video poruku

Ulaznice na blagajni MTS Dvorane i na Ticket.rs.

Promo