Ilustracija, Foto: Zorana Jevtić/Ilustracija

još jedan u seriji

NOVI ŠOK-SNIMAK NA MREŽAMA: Razredna iz Vrčina đacima preti batinašima?! "Imam više para nego ti pa ću da dam da te lepo mlate"

Beograd
> 13:00h

BEOGRAD - Na društvenim mrežama pojavio se još jedan u seriji šok-snimaka iz naših škola na kojem se čuje kako nastavnica, i ujedno razredni starešina, odeljenja jedne osnovne škole u Beogradu preti svojim đacima da će im dovesti "batinaše da ih mlate"?!

Navodno, reč je o osnovnoj školi u Vrčinu a na snimku koji je krišom načinio jedan đak čuje se sledeće:

"Niste vi ni pametniji, ni jači od nas. Ako ništa drugo, imam više para od tebe da platim nekoga da te bije svaki dan. Veruj, već mi je dosta i dece i škole i vaspitanja. Zaslužili ste batine, zaslužili ste da budete dovedeni u red. Znači, ako ništa drugo neću ja da prljam ruke, nego ću drugima da dam da te lepo mlate, sve dok se ne dovedeš u red...."

Iz škole potvrdili da je snimak nastao kod njih

Iz te vrčinske škole su za medije potvrdili da je snimak koji se širi mrežama nastao upravo u njihovoj školi.

- U skladu s trenutnom situacijom i snimkom koji je objavljen na društvenim mrežama, škola je postupila u skladu sa Protokolom postupanja u ustanovi u odgovoru na nasilje, zlostavljanje i zanemarivanje, i preduzete su sve mere u skladu sa zakonskom procedurom. Angažovan je tim za zaštitu od nasilja i pošto se radi o maloletnim licima - rekao je za Žiginfo direktor škole Dobrica Sinđelić.

Kurir.rs/Instagram Moj_beo_grad