Foto: Kirill KUDRYAVTSEV / AFP / Profimedia

TEŽAK PORAZ

NE DIRAJ ME! SVE ĆU DA KAŽEM! Dok je Ronaldo plakao saigrači PRAVILI HAOS! Portugalci potpuno POLUDELI posle šokantnog ispadanja!

Mundijal 2022

Porazom od Maroka Portugal je završio učešće na ovogodišnjem Svetskom prvenstvu, a ispadanje u četvrtfinalu Portugalci nisu prihvatili najbolje.

Kristijano Ronaldo se slomio i zaplakao neposredno nakon poslednjeg sudijsko zvižduka, a dok je on plakao na putu ka svlačionicama, vruće glave su pred kamere stali Pepe i Bruno Fernandeš koji su direktno napali sudiju Fakunda Telja.

Pepe je poručio da je nedopustivo da sudija iz Argentine sudi meč Portugala protiv Maroka i da "mogu dati titulu Argentini odmah".

U sličnom tonu je govorio i Bruno Fernandeš.

Kada je portparol pokušao da smiri vezistu i spreči ga da govori o sudiji, fudbaler Mančester junajteda je poludeo.

- Ne diraj me! Reći ću šta mislim, ko ih j**e! Moram da kažem da je veoma čudno da imamo sudije iz države koja je još uvek u takmičenju, a da nemamo nijednog portugalskog sudiju na Svetskom prvenstvu. Naše sudije su u Ligi šampiona što znači da imaju kvalitet da budu ovde. Sudije sa Mundijala ne sude u Ligi šappiona, nisu navikli na ovaj nivo i nemaju tempo za ovo - rekao je Fernandeš i nastavi.

- U prvom poluvremenu čist penal je napravljen na meni, bez ikakve sumnje. Bio sam izolovan i nikada u živetu ne padam kada sam sam pred golmanom i mogu da šutnem.

Pogledajte situaciju o kojoj je Portugalac pričao.

Minimalan kontakt postoji, Argentinac je procenio da to nije dovoljno za jedanaesterac, a sudije iz VAR sobe se nisu oglašavale.

Maroko će u polufinalu igrati protiv Francuske, dok drugi polufinalni par čine Argentina i Hrvatska.

Kurir sport