Foto: Instagram

dirljiva poruka

BRUTALNA OBJAVA RONALDOVE SESTRE - INSTAGRAM GORI! Poručila da je uz brata do SMRTI, pa otkrila ŠOK DETALJE njihovog odrastanja!

Mundijal 2022

Katia Aveiro, sestra slavnog portugalskog fudbalera Kristijana Ronalda, objavila je izuzetno emotivnu poruku na Instagramu nakon eliminacije Portugala u četvrtfinalu Mundijala u Kataru.

Katia je najpre bez dlake na jeziku prokomentarisala poraz Portugala i činjenicu da je Santoš ponovo nije stavio Ronalda u startnu postavu, a onda je objavila dirljivu poruku podrške bratu i otkrila detalje koji su obeležili njihovo odrastanje.

foto: Instagram

Ronaldo se u suzama oprostio od svog verovatno poslednjeg Mundijala. Žarko je želeo da osvoji jedini trofej koji mu nedostaje u karijeri, ali nije uspeo.

"Čeka se spisak krivaca za ovaj poraz. Pametni komentatori u Portugalu su zabrinuti za svoj posao. Tužno za ekipu, sada je važno podići glavu i nastaviti dalje. Bog sve zna. Ipak, ovo mi slama srce. Na kraju, radi se o mom ponosu na Kristijana i priči koju je ispisao, uz mnogo borbe. S tobom smo, brate, do smrti", napisala je Katia na Instagram storiju.

foto: PATRICIA DE MELO MOREIRA / AFP / Profimedia

Nakon toga podelila je Ronaldovu fotografiju uz izuzetno dirljivu poruku.

"Kada me unuci pitaju da im pričam o borbi, časti, slavi, trudu, posvećenosti, preprekama... Kada me pitaju da govorim o trofejima, ciljevima, nagradama, rekordima - govoriću o svom bratu. Njihovom ujaku, koji je rođen u kućici pored okeana, daleko od glavnog grada Portugala", napisala je Katia.

Ona je otkrila da su živeli u izuzetno teškim uslovima u toj kućici i da je četvoro dece spavalo u jednoj sobi. Skupljali su kišnicu u kantama i spremali hranu na otvorenoj vatri, a vodu grejali nad plamenom.

"U toj sobi bio je dušek koji je ležao na ciglama. U toj kući njegov otac, vivši vojnik i učesnik prkomorskog rata, i njegova majka, siroče koje je ostalo bez ikoga, podigli su porodicu. Pričaću im o carstvu koje je izgradio, njegovoj snazi, obećanjima koja je ispunio, o njegovom karakteru, volji i upornosti u momentima kada su mu već iskopali grob. Pokazaću im pravi film o njegovom životu i drago mi je da sam deo njega. Deo njegovog prekrasnog života. Toliko sam ponosna. On je moj brat, moj ponos", napisala je Katia.

Kurir sport