Foto: Printscren Youtube

porodična drama ih dokusurila

ANĐELA I NAĐA PROŽIVLJAVAJU AGONIJU NAKON LAŽNOG NESTANKA! Jutjuberke zbog oca POSEĆUJU PSIHOLOGA! Totalno SLOMLJENE

Stars

Sve pratioce domaće Jutjub scene uznemirila je vest koju je Zoran Đorđević, otac poznatih srpskih jutjuberkih Anđele i Nađe, objavio da su njegove ćerke nestale u Francuskoj. Da bi se naposletku obistinilo, da one nisu nestale, već su pobegle od oca, zajedno sa majkom.

Naime, nakon nekoliko dana potrage, pojavila se informacija da su Anđela i Nađa sa majkom napustile Zorana, o čemu su kasnije snimile video.

No, kako je vreme prolazilo, a budući da je težak period i dalje prisutan za ovu porodicu, Anđela i Nađa su odlučile da potraže pomoć psihiloga, o čemu su pričali na svom Jutjub kanalu.

foto: Printscreen

- Ja sam krenula na terapije kod psihiloga, jer je težak period iza nas i potrebno mi je sa nekim da pričam o tome. To nije ništa sramota, odmah da vam kažemo. Ne bismo da iznosimo detalje šta se zaista desilo između mame i oca, to nije na nama da govorimo, ali smo mi pružile podršku našoj majci, kojoj je to trebalo u tom trenutku - započinje Anđela, a potom otkriva i gde su se preselile, budući da su živele na relaciji Nica - Srbija:

- Nismo ni u Srbiji, nismo ni u Nici, preselile smose. Odlučile smo da bude bliže Nađinoj školi, pa smo se preselile na Azurnu obalu.

foto: Printscren Youtube

Za kraj su naglasile da će u jednom od sledećih videa, njihova majka Tinka odgovoriti na sva pitanja koja zanimaju njihove pratioce.

Podsetimo, dok je javnost polemisala o nestanku influenserki, njih dve nisu našle za shodno da se oglase i kažu da su dobro, što je izazvalo bes kod ljudi koji sumnjaju da je ceo slučaj izmišljen da bi ova porodica zaradila novac i veću popularnost.

Kurir.rs/M.K.

Bonus video: