Foto: Shutterstock / SplashNews.com / Splash / Profimedia

SVI SU JE NAPALI

POKUŠALA DA GLUMI RIBETINU, A FANOVI SE ISPREPADALI OD NJENOG LICA! Kontroverzna ALBANKA na meti negativnih komentara: "Leči se!"

Pop kultura

Albanka Rita Ora (32), pre nekoliko godina je zapalila domaću javnost kada je tražila od kompanije "Epl" da na svoje mape unse Kosovo kao nezavisnu državu.

foto: Marechal Aurore/ABACA / Abaca Press / Profimedia

Ova pevačica nedavno je i golišavim izdanjem na dodeli modnih nagrada uspela da iznervira svet. Ironično, ona se za dodelu nagrada najbolje obučenim ženama pojavila u crvenom providnom materijalu, koji je sa brusom u istoj boji, glumio haljinu.

Posebnu pažnju tada su privukle i njene oči, oko kojih je stavila nešto nalik na krljušt. Taj detalj je skinula, a na licu su joj ostale samo jezive obrve, koje bez haljine i stajlinga izgledaju još strašnije, nakon čega se slikala, pa je sve to objavila na Instagramu.

Uprkos nameri da izgleda interesantno, zgodno i izazovno, pratioci su Riti slali samo negativne komentare - pojedini su je savetovali da se ugoji "jer izgleda jezivo", drugi je pitali "što se upropastila ovakvim ponašanjem", a treći su joj savetovali "da se leči", ako misli "da su ove užasne obrve moderne".

(Kurir.rs)

Bonus video: