Foto: kurir tv

puls srbije

GOSTI NA KURIR TV ZGROŽENI! Miki Mećava: Šta su uradili jadnoj životinji, OVO je iživljavanje! Tipšin: Ja kad vidim te okice...

Jesenji TV program
> 17:00h

Jugoslovensko-srpska je folk pevačica Jovana Tipšin i pevač Miki Mećava gostovali su danas u stdiju Kurir TV, kod voditelja Ivana Gajića i podeili svoja iskustva iz dogogodišnjeg pevačkog iskustva.

foto: kurir tv

Nakon što su podelili zanimljivosti iz raznih država u kojim su imali prilike da putuju i pevaju, posebno interesantan bio je prilog koji kruži internetom gde jednog petla maltretiraju, tako što mu drže kljun i okidaju žice na violini.

foto: kurir tv

Mećava je zgroženo prokomentarisao kako ima ljubimca i da mu nikad nije prijatno kada neko muči nevina stvorenja.

- Oni su sad tu u transu, vidi se. Stvarno je maltretiranje. Drže ga za glavu! Bez obzira što će on završiti u šerpi, ovo je stvarno iživljavanje! Ja sam udomio psa. Baš sam razmišljao o mom Raši. Šta bi bilo da ga nisam udomio? - rekao je Mećava.

foto: kurir tv

Tipšin se složila, rekavši da i ona ima kucu Gileta.

- Meni je žao životinja. Ja kad vidim te okice vidim sve životinje u toj kuci - rekla je Tipšin.

Kurir.rs

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Pošta NET i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.