POZNATA GLUMICA ŠOKIRALA U SCENIRANJU: Mnogim producentima ne bih dala da prodaju na pijaci, estradu bih odvojila od umetnosti

Zabava

Nakon više od pet godina otkako je poslednji put dala intervju na televiziji, ove nedelje gošća u Sceniranju je diva našeg glumišta Radmila Živković.

Nosilac najvećih glumačkih nagrada i legendarna gospođa Ministarka iskreno i direktno u intervjuu sa Vanjom Camović otkriće mnoge detalje iz života o kojima će se tek pričati.

U iskrenom razgovoru priznaće da se ne oseća kao žena svojih godina, otkriće da su je roditelji vezali za glumu, kroz razgovor će se dotaći i odnosa sa kolegama, a govoriće i o veoma uspešnoj karijeri i kako je put do nje izgledao.

Iznela je i niz detalja iz privatnog života, pojedinosti iz detinjstva i odnosa sa roditeljima, a kroz emotivan razgovor govorila je i o ćerki i kroz suze otkrila detalje njihovog odnosa.

Šta misli o autotjunu, kako gleda na prikazivanje luksuza u domaćim serijama, zašto se nikada nije obnažila pred kamerama i kako je izgledalo snimanje jednog od omiljenih domaćih filmova "Zona Zamfirova" samo su neka od pitanja na koja će večeras odgovoriti jedna od naših najpoznatijih i najcenjenijih glumica, Radmila Živković.

Ne propustite Sceniranje u nedelju od 20 časova, očekuje vas još jedna veoma neobična i emotivna emisija na Kurir televiziji! Pričaće se!

(Promo)