Foto: Printscreen

nokaut

HIT SCENA - ZABIO SE U STAKLENA VRATA I PAO KAO POKOŠEN! Slavio pobedu Argentine, hteo da skoči u bazen, a onda je usledio ŠOK

Mundijal 2022

Neverovatni snimci slalvja strastvenih argentinskih navijača preplavili su društvene mreže ovih dana.

Posle 36 godina čekanja Gaučosi su konačno uspeli da se popnu na svetski tron i tako izazvali neopisivu radost u svojoj zemlji.

Argentina je u jednom od najspektakularnijih finala u istoriji Mundijala savladala Francusku posle boljeg izvođenja penala i tako po treći put postala šampion sveta.

Fudbalski fanatici iz ove zemlje burno su slavili veliki uspeh svog nacionalnog tima. Snimci urnebesnih proslava vatrenih pristalica Gaučosa kruže društvenim mrežama, a jedan koji se pojavio na Tik Toku privukao je posebnu pažnju ljubitelja fudbala.

Jedan navijač Argentine, koji je sa društvom pratio finalni meč, želeo je da proslavi osvajaje trofeja skokom u bazen. Međutim, nije ni slutio da će snimak njegove proslave postati viralni hit. Naime, dok je trčao ka bazenu, nije primetio da su staklena vrata od prostorije u kojoj je bio zatvorena, pa se u punoj brzini zabio u njih i pao na pod.

Vrata su ga bukvalno nokautirala, a njegovi prijatelji bili su u potpunom šoku.

Kurir sport