Foto: Zorana Jevtić, Dragana Udovičić

TUŽNO

"ODBIJAM DA VERUJEM DA TE VIŠE NEMA" Dragana Mirković se emotivnim rečima oprostila od LAĆE i otkrila DETALJE POSLEDNJIH RAZGOVORA

Stars
> 15:33h

Tekstopisac Milan Laća Radulović, sin pokojne Marine Tucaković i kompozitora Aleksandra Fute Radulovića, iznenada je preminuo danas u Izraelu, preneli su srpski mediji.

foto: Zorana Jevtić

Vest o Laćinoj smrti pogodila je srpsku estradu, a među prvima se od njega oprostila Dragana Mirković, koja je uputila reči podrške i njegoovm ocu Futi.

- Dragi Laćo, nedavno smo se čuli i dogovarali o pesmama koje treba zajedno da radimo. Bio si kao i uvek pun energije, kreativnosti, života… Odbijam da verujem da toga više nema! Nisam spremna da prihvatim da je život tako surov i da se tvoj osmeh ugasio a veliki planovi prekinuli.

foto: Kurir televizija

Leti sa anđelima, dragi Laćo, sa svojom majkom i bratom, daleko od svakog bola i zla, a meni ostaju divne uspomene na tebe još kada si bio dete i zvao me slatka. Za mene ćeš uvek živeti u sećanju kao onaj divni dečak koga sam imala sreću da upoznam.

Moje duboko i iskreno saučešće dragom Futi - napisala je Dragana Mirković na Instagram profilu.

Laća je u prethodnom periodu bio u poseti Izraelu, a od 12. decembra mu se gubi svaki trag.

- Ja ništa ne znam još tačno, meni su javili da je nađen na ulici i da je 12. Decembra prijavljen kao nestao. Ništa dalje ne znam, izvinite, ne mogu da pričam - rekao je kratko Futa za Kurir.

Inače, kako saznajemo, Laća je trebalo da se vrati u Beograd iz Izraela juče na svetog Nikolu, takav je bio plan i nikom se nije javljao danima. Posle posete 12. decembra biblioteci prvog izraelskog premijera i još neke znamenitosti gubi mu se svaki trag.

IN MEMORIAM: Sećanje na Milana Radulovića

U znak sećanja na tekstopisca Milana Radulovića Laću Kurir televizija će večeras u 22.50 reprizirati emisiju "Realna priča", u kojoj je on početkom godine izneo svoju životnu priču.

(Kurir.rs)

Bonus video: