Foto: AP Pavel Golovkin, Printskrin/Instagram, Damir Dervišagić

LEPŠE POLOVINE ORLOVA

ONE SU ČAK POPULARNIJE OD NJIH! Orlovi i njihove lepše polovine, ove devojke su zavele naše reprezentativce! (FOTO)

Fudbal

Reprezentativci Srbije skreću pažnju na sebe gde god da se pojave, imaju veliku podršku od strane navijača na svakoj utakmici, ali takođe, njihove lepšte polovine neretko izbijaju u prvi plan.

Orlovi imaju ogromnu podršku i na privatnom planu, osim porodica, našim reprezentativcima snažan vetar u leđa daju i njihove žene, devojke.

Golman fudbalske reprezentacije Srbije Predrag Rajković je već tri godine u braku sa Anom Rajković, a fenomenalni čuvar mreže je nebrojano puta istakao koliku ima podršku od svoje supruge.

Golgeter Orlova Aleksandar Mitrović pored sebe ima predivnu lepšu polovinu, Kristinu, a njih dvoje su prethodne godine odlučili da stanu i na "ludi kamen".

Aleksandar i Kristina su ostvareni i kao roditelji, pošto već imaju troje dece - Nađu, Luku i Anastasiju.

Napadač Fiorentine Luka Jović je dugo u vezi sa manekenkom i modnom dizajnerkom Sofijom Milošević, a njih dvoje imaju dvoje dece. Luka i Sofija neretko izbijaju u žižu javnosti, i važe za jedan od najlepših parova na ovdašnjoj sceni.

Proslavljenog fudbalera Srbije Marka Grujića zavela je odbojkašica Mia Zeremski, a njih dvoje su od 2017. godine u srećnoj vezi.

Kurir sport