Foto: profimedia

prava lepotica

MAJKA ENRIKEA IGLESIJASA PLENI IZGLEDOM U 71. GODINI: Iza sebe ima turbulentan ljubavni život, A ZBOG OVOGA JE ŽIVELA U SRBIJI

Pop kultura
> 11:33h

Majka čuvenog pevača Enrikea Iglesijasa, Izabela, pojavila se nedavno na venčanju prijateljice i stilistkinje Kristine Rejes u Madridu, na kome je sve prisutne ostavila bez daha. Plenila je lepotom i stilom. Izabel se pojavila sa ćerkom Tamarom Falko koju često u medijima zovu španska Kim Kardašijan.

Za ovu priliku Izabel je odabrala komplet ljubičaste boje, dok je njena naslednica odabrala modno izdanje šarenog dezena koje nije ništa manje efektno.

foto: Jose Velasco / ContactoPhoto / Profimedia

Izabel je ćerku Tamaru Falko Falko dobila sa Karlsom Falkom, markizom od Grinjona. Sa bivšim partnerom Migelom Bojerom ima ćerku Anu, dok je u braku sa slavnim pevačem Hulijom Iglesijasom dobila troje dece, ćerku i dvojicu sinova među kojima je i Enrike Iglesijas.

foto: Profimedia

Ljubavni život

Čini se da se sreća baš i ne slaže sa lepoticama, a ovo je priča koju promoviše život Izabel Prajsler, bivše supruge Hulija Iglezesa. Izabel je rođena 18. februara 1951. u Manili, glavnom gradu Filipina, a radila je kao model i TV voditeljka.

Izabel je živela normalnim životom sve dok njenog tasta (dr Hulija Iglesijasa Boga) nije kidnapovala ETA banda. Enrike i njegov brat (Hulio Iglesijas mlađi) poslati su tada u Majami, SAD. Te su godinu dana živeli i u Beogradu. Od supruga se razvela 1979. godine. Kasnije je nastavila da studira poslovnu administraciju na Univerzitetu u Majamiju.

Nakon odvajanja od dece i muža, Izabel se ponovo udala za Karlosa Falka, petog markiza od Grenona, poznatog španskog biznismena koji je umro pre nekog vremena od posledica korona virusa. Ali ovaj brak nije potrajao i razdvojili su se nakon pet godina.

Izabel se nakon toga udala za Migela Boiera. On je ekonomista, političar i društvena zvezda iz Španije, bio je član Španske socijalističke radničke partije, bili su u braku sve do njegove smrti.

Kasnije je Izabel imala romantičnu vezu sa prvim markizom od Vargasa Ljose, poznatijim kao Mario Vargas Ljosa, peruanskim piscem, političarem, novinarom i univerzitetskim profesorom.

Vargas Ljosa se smatra jednim od najznačajnijih latinoameričkih romanopisaca i novinara i jednim od vodećih pisaca svoje generacije. Neki kritičari smatraju da ima globalni uticaj i širu međunarodnu publiku od bilo kog drugog pisca latinoameričkog književnog procvata. Dobitnik je Nobelove nagrade za književnost 2010 godine.

(Kurir.rs)

Bonus video: