Foto: Printscreen YouTube

možda niste znali

ONA JE JEDINA SRPSKA MISICA KOJOJ JE ODUZETA TITULA: Nestala je s KRUNOM od 5.000 €, a evo čime se danas bavi i kako izgleda

Pop kultura

Srpkinja Nikolina Bojić iz Apatina, 2012. godine proglašena je za Miss Srbije, kada je imala svega 25 godina. Međutim, ubrzo nakon toga oduzeta joj je kruna, ali i titula misice, kada se ispostavilo da je zapravo udata.

Problem je nastao, zbog pravila takmičenja, koja tvrde da nijedna učesnica izbora za mis ne sme da bude u braku. Nakon tog skandala, doslovno je nestala, a svi se pitaju gde je ona sada.

Srpksa lepotica našla se u centru skandala kada su isplivale njene provokativne fotografije, a nakon toga se posumnjalo (što je kasnije i potvrđeno) da je u braku sa kanadskim teniserom Frenkom Dančevićem.

Međutim, ispostavilo se i da je lepa Nikolina preskočila da otkrije još jednu informaciju. Ona je na takmičenju rekla da je fitnes instruktorka, a ispostavilo se da u tom trenutku bila kuvarica u restoranu u Apatinu. Naknadno zaista jeste upisala Višu školu za fitnes, ali to joj nije pomoglo da vrati titulu.

Nakon što je postala tema svih medija, lepa misica je završila u Hitnoj pomoći, jer joj je pozlilo. Povukla se na oporavak u Minhen, a spekulisalo se da je sa sobom ponela i krunu koja je bila vredna 5.000 evra.

U Minhenu je dala sve od sebe da se povuče iz javnosti, pa je pobrisala i sve naloge na društvenim mrežama, a negde u tom periodu stigla je i zvanična potvrda da jeste u braku sa Frenkom.

U novembru 2012. Nikolina je predala krunu Aleksandri Doknić, a organizatori su insistirali da sada bivša misica plati i odštetu od čak 50.000 evra.

Ubrzo nakon toga smirile su se strasti na sceni i Nikolina i Frenk su mogli slobodno da se pojave u javnosti. Oni su 2013. godine napravili svadbu u Apatinu, a i danas, sudeći po njenom Instagram profilu, uživaju u svojoj ljubavi.

Nikolina i Frenk danas žive u Montrealu u Kanadi. Ona se i dalje bavi fitnesom i modelingom, rodila je četvoro dece. Na figuri i lepoti pozavidele bi joj mnoge devojke.

(Kurir.rs)

Bonus video: