Foto: Printscreen/Instagram

Izazovno

SKINULA SE CEPTEROVA NASLEDNICA: Na njoj samo CRNA MREŽICA, a ispod S*KSI donji veš! Od pogleda na njenu POZADINU svima se VRTI!

Pop kultura

Ema Cepter ćerka je multimilionera Filipa Ceptera, koja je veoma aktivna na društvenim mrežama, posebno na Instagramu.

Njene objave uvek prolaze zapaženo, s obzirom na njihov provokativan sadržaj. Osim što objavljuje fotografije i snimke na kojima neretko pozira golišava, često se na njenom Instagram profilu nađu i prizori s luksuznih i egzotičnih destinacija.

Poslednja u nizu provokativna objava Eme Cepter izazvala je pravu buru na mrežama.

Ema je naime pozirala u crnoj mrežastoj haljini ispod koje se vidi donji veš u istoj boji, a ispod objave su se samo nizali komentari.

"Seksi", "Obožavam tvoj stil", "O, moj bože, šta je ovo", samo su neki od komentara.

Inače, mlada Ema studira u Londonu, a njeni roditelji su multimilioneri i veliki igrači u svetu krupnog biznisa - bračni par Janković iz Srbije, koji su sami stekli ogromno bogatstvo osnovavši nadaleko poznatu kompaniju Cepter (Zepter), čiji su naziv uzeli kao svoje prezime.

Zanimljivo je i da je vila na Dedinju koja je u vlasništvu njenih roditelja dobila ime po njoj, a Filip i Madlena svojevremeno su, davne 2000. objavili na najlepši mogući način vest da je malena Ema postala član njihove porodice.

(Kurir.rs)

Bonus video: