Foto: Kurir televizija

OVA ŽENA JE UČINILA NEMOGUĆE! Na neverovatno lak način se izborila sa TEŠKOM EMOTIVNOM KRIZOM Uradila nešto što NIKO NIJE OČEKIVAO

Pop kultura

NLP trener, Slavica Skvajer u emisiji Pusti brigu ispičala je neobičnu priču iz svog privatnog i prosesionalnog života.

Skvajer je objasnila čime se tačno bave NLP treneri.

- To je metodologija za uspeh. Osnovno polazište jeste da ljudi troše mnogo vremena da objasne drugima da su u pravu ili na rasprave oko toga ko je u pravu, ali ono što postoji jeste samo subjektivna istina i svi su u pravu! To kroz treninge i odgovarajuće tehnike NLP treneri uvežbavaju klijente - rekla je Svajer.

foto: Kurir televizija

Potom je ispričala kako se izborila sa jednom teškom emotivnom krizom koja joj se dogodila iznenada.

- Kada sam imala jedno 47 godina moj muž se zaljubio u moju asistentkinju. Nisam očekivala da se to desi i to je prevazilazilo moje sposobnosti u tom trenutku. Rekla sam sebi: "Ti si NLP trener. Podučavaš druge ljude da prevaziđu neke stvari. Sad je prilika da ti prevaziđeš nešto što ti se dogodilo sasvim neplanirano - rekla je Skvajer.

Potom je objasnila kako se nosila sa novonastalim okolnostima:

- Razgovarala sam sobom i shvatila da postoje dve mogućnosti. Jedna je da postanem osvetoljubiva raspuštenica. Ko će onda hteti da živi sa mnom tako razjarenom i blesavom? Druga je da se ne bavim njima nego sobom. Da vidim gde sam pogrešila i da sebi oprostim. Shvatila sam gde sam pogrešila i rešila da ću da oprostim sebi, pa onda i njima, sve dok ne osetim zahvalnost zbog onoga što su uradili i ne poželim im svu sreću ovog sveta.

NLP trener je rekla da čitav proces nije bio nimalo lak i da ja trajao nekih 6 meseci, ali da je uspešno priveden kraju.

- U jednom trenutku sam nacrtala sebi muškarca koji bi mi savršeno odgovarao. I evo sada sam u vezi sa jednim 12 godina mlađim muškarcem koji je mogu vam reći opasan frajer!

Kurir.rs

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Yettel Hipernet TV, Pošta NET i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud