Foto: Printscreen

POGLEDAJTE šta radi

POBEDIO U VELIKOM BRATU I BIO ZALJUBLJEN U ENU POPOV! Švaba iz čuvenih RANA povukao se iz javnog života: Evo gde je danas!

Kultura

Milan Marić Švaba oduševio je mnoge ulogom u filmu „Rane“, a onda se pojavio u popularnom rijalitiju "Veliki brat" gde je odneo i povedu nakon trideset dana u kući, u martu 2010. godine.

Uglavnom je tokom takmičenja bio tih i povučen, a zaljubio se u Enu Popović koja je tada bila u vezi sa Markom Miljkovićem, mužem Lune Đogani.

foto: Damir Dervišagić

- Ovo je jedno odlično iskustvo koje ne može da se poredi ni sa jednim do sada. Drago mi je što sam upoznao sve ove ljude, nedostajaće mi mnogo. Ni sa kim nisam proveo ovoliko vremena, čak ni sa porodicom. U nekim trenucima su mi svi smetali, i tada sam koristio priliku da se sklonim da budem sam sa sobom. Bilo je teških trenutaka i tada sam se osamljivao - rekao je on za "Blic" svojevremeno.

Nešto kasnije, se preselio u Rusiju za boljim životom, a potom i u Kanadu gde se oženio izvesnom Stelom posle svega pola godine zabavljanja na skromnoj ceremoniji kojoj su prisustvovali kumovi.

(Kurir.rs/Blic)

Bonus video: