Foto: Printscreen Youtube

misle da se šali

MEGAN MARKL OPET RAZBESNELA MNOGE: Rekla da se žrtvovala za Veliku Britaniju, ljudi na Tviteru POLUDELI, pa je žestoko NAPALI!

Pop kultura

Na Tviteru je počela da se širi snimak na kojom se jedan član posade u avionu zahvalio na službi vojvotkinji od Saseksa, Megan Markl (41) nakon napuštanja kraljevske dužnosti.

foto: BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

- Skinuo je kapu, nagnuo se i rekao: "Gospođo, hvala za sve što ste učinili za ovu zemlju." Bio je to prvi put da sam videla da je neko video moju žrtvu - ispričala je Megan u Netfliksovom dokumentarnom filmu "Megan i Hari".

"Je l' se ova žena šali? Kakvu je žrtvu ona podnela?", 'Megan je za kraljevsku porodicu radila 72 dana, o kakvoj žrtvi ona priča", "Pozerka" neki su od komentara na društvenim mrežama gde je korisnici uopšte nisu štedeli.

foto: BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Javnio mnjenje, pogotovo ono u Ujedinjenom Kraljevstvu uopšte ne gleda blagonaklono na celu priču oko Harija i Megan, pogotovo od kada su napustili kraljevske dužnosti. Dokumentarac o njihovom životu je trebao da donese novo svetlo i njihovu istinu, ali posle svega izgleda da im je još više narušio ionako okrnjeni ugled.

(Kurir.rs)

Bonus video: