Foto: Shutterstock, Ilustracija, Instagram

ju

VENČANICA POZNATE HRVATICE PROGLAŠENA JEDNOM OD NAJGORIH HALJINA NA SVETU: Dobila 10. mesto na nimalo laskavom spisku (FOTO)

Žena
> 08:00h

Hrvatski fudbaler Duje Ćaleta-Car (26) i njegova supruga Adriana Ćaleta-Car dva puta su rekli sudbonosno "da", a Adriana je za crkveno venčanje odabrala venčanicu dizajnerke Matije Vuice.

Nakon što su objavljene fotografije sa venčanja, njena haljina našla se na meti negativnih komentara zbog veoma neobičnog dizajna, a čini se da ni ove godine neki nisu zaboravili ovaj modni trenutak.

Naime, svake godine, popularna stranica Bored Panda, objavljuje listu najružnijih haljina ikad, a ove se godine na toj listi pronašla i Adrianina venčanica. Uz haljinu je objavljen i opis u kome je pisalo:

- Zašto imati samo jednu venčanicu kada možete da spojite njih deset u jednu odvranu mešavinu?

Njena venčanica se našla na 10. mestu od 30 haljina ne tako laskavog dizajna. gornji deo haljine je u potpunosti napravljen od kristala.

Mnogi su se složili sa tom tvrdnjom i dodavali da izgleda kao egzotična plesačica, a bilo je i onih koji su branili modni izbor Hrvatice - pisali su da par izgleda srećno i zaljubljeno i da nije toliko strašno, da su videli i gore modne promašaje.

Duje i Adriana venčali su se oba puta u Dubrovniku. Prva ceremonija bila je mala i privatna i prisustvovali su samo članovi porodice i najuži krug prijatelja, a venčao ih je matičar.

Drugo venčanje, u junu ove godine, održalo se u crkvi, dok je broj zvanica bio mnogo veći. Par ima sina Maura, a sudeći po Instagramu diplomirane pravnice, nju to nije uopšte dotaklo, već je naproti obajavila nove fotografije sa venčanja uz opis "zahvalna i blagoslovena".

"Trudnoća nije bila neplanirana, tako da smo se oboje jako razveselili kad smo saznali. Radosnu vest sam saopštila Duji kao božićni dar, a moram priznati da me je jako razmazio od samog početka svojom pažnjom i podrškom u svim mojim slatkim trudničkim mukama", ispričala je ona za Story.hr o trudnoći.

(Kurir.rs)

Bonus video: