Foto: Profimedia / Yevhen Rychko / Panthermedia / 

DOVEDITE TELO DO SAVRŠENSTVA: Uz pomoć OVIH traka doterajte liniju kakvu ste uvek želeli!

Žena

Želite da smršate ili dovedete telo do savršenstva, ali vas mrzi da stalno posećujete teretanu. Bez obzira da li vam je blizu ili daleko, možete i kod kuće da vežbate. Napravite svoj mali kutak, jer vam nije potrebno mnogo prostora, ugodite sebi uz neku muziku i sve što vam je još potrebno jesu ove trake!

foto: Promo

Neka vam vežbanje kod kuće bude zabavnije, efikasnije i neka rade svi mišići - postavite trake za vežbanje na noge, ruke, butine, zglobove ili šake da biste radili na gluteusu, leđnim mišićima, mišićima nogu i stomaku.

Bilo da ste početnik ili iskusni u vežbanju, ovaj komplet traka je odličan izbor.U setu ih ima 5 i svaka traka zahteva drugi nivo otpora: od vrlo lakih (zelena i plava traka), preko srednje (žute trake), do izuzetno teških (crvena i crna). Fenomenalne su za početnike, dok se srednje, teške i super teške trake za vežbanje koriste za srednje i napredne treninge snage.

foto: Promo

Mogu se koristiti i za fizikalnu terapiju kako bi se pacijenti sa fizikalnom terapijom vratili u normalno kretanje nakon povreda, nesreća, bolesti ili operacije. Mogu efikasno poboljšati snagu mišića, fizičku pokretljivost i fleksibilnost. Sve trake možete lako poneti sa sobom kada nekuda krenete.

Nabavite ih tako što ćete poručiti online OVDE ili pozovite 011/6 888 999 po neverovatnoj ceni od 1.190 rsd.

Promo tekst