Foto: Instagram/Bojan Knežević

Predstoji mu najvažnija bitka

REGION POTRESLA TEŠKA VEST: 25-godišnji hrvatski fudbaler koji je bio na pragu da zaigra za Srbiju objavio da ima rak testisa

Fudbal

Zdrav čovek ima mnogo želja, bolestan samo jednu.

Nažalost, po ovoj narodnoj umotvorini počela je nova 2023. godina za 25-godišnjeg fudbalera Bojana Kneževića.

Dugogodišnji fudbaler Dinama iz Zagreba se oglasio na svom Instagram profilu i objavio da mu je dijagnostifikovan rak testisa, zbog čega mora na operaciju.

"Pre svega želim svima da čestitam Srećnu Novu Godinu, puno sreće, ljubavi, uspeha i naravno zdravlja! Nažalost moja nije počela dobro, dijagnostifikovan mi je tumor desnog testisa te ću sutra biti podvrgnut operacionom zahvatu navedenog. Više informacija i saznanja o vrsti tumora i ostalih bitnih stvari znaću nakon daljih pretraga nakon operacije. Za mene niti prva niti zadnja teška prepreka koja mi se našla na putu u ovih 25 godina života, iz svake sam izašao kao pobednik, tako će biti i ovog puta. Jedino i zadnje što mogu da napišem je LET’S DO IT!"

Knežević je u Dinamu proveo sedam sezona, a razišao se sa klubom iz Zagreba prošle godine. Put ga je preko Opatije vodio do Gorice, da bi ovu sezonu počeo u bugarskom Hebaru.

Bio je standardni član mlađih selekcija Hrvatske, iako se jedno vreme činilo da možda neće biti tako. Knežević, koji je rođen 1997. godine u Bjelovaru, se povezivao sa reprezentacijom Srbije. Pominjalo se da je FSS uputio i zvaničan poziv veznom igraču.

Kurir sport