Foto: AP/Kirsty Wigglesworth, Printscreen/Instagram

priznala je otvoreno

DOMINO DAMA RAZOČARANA MEMOARIMA PRINCA HARIJA: Kukavica, znala sam da neće smeti da napiše ŠTA se sve desilo u APARTMANU

Pop kultura
> 18:10h

Memoari princa Harija (38) dižu veliku prašinu, a knjiga je danas zvanično izašla.

Bivša striptizeta i domina poznata kao Lejdi Dominik, koja je pre 11 godina bila na zabavi u Las Vegasu u društvu britanskog princa Harija i njegove ekipe, nije zadovoljna kako je princ to veče opisao kao "nežno".

Keri Rojal (51) prisetila se trenutaka koje je provela sa tada 27-godišnjim princom koji je, nakon što su procurele golišave fotografije, dospeo na naslovnice širom sveta i izazvao ogorčenje u kraljevskoj porodici.

foto: Printscreen/Instagram

- On je takva kukavica! Znala sam da neće da ispriča celu istinu u knjizi. On je potpuno izostavio ovaj događaj u Netfliks seriji, pa sam zaptavo iznenađena da je to pomenuo u memoarima - rekla je sada rođena Britanka i naglasila da je on taj događaj skroz ispeglao i da je prećutao istinu o njihovoj žurki za odrasle.

- Potpuno je razvodenio celu priču - naglasila je Keri.

Princ je priču o toj večeri pomenuo i u nadolazećoj knjizi "Spare", a prema detaljima koji su ovih dana dospeli u javnost, Hari piše da su ga prijatelji u "Gradu greha" jedva odvratili od ideje da se tetovira mapu Bocvane na njegovoj nozi, afričke zemlje koja mu je bila veoma prirasla srcu.

Nakon toga su u njegov apartman pozvali "četiri-pet" članova hotelskog osoblja, kao i "dve devojke koje su sreli za stolovima za blek džek".

Hari je napisao da je imao loš predosećaj o blek džek devojkama. Princ, koji je tada bio poznat po prilično ekstravagantnom načinu života, pristao je da igra bilijar dok se svlači. Iako se Keri i ostali pridošlice na zabavi ne pominju poimence u knjizi, ona se dobro seća te noći.

- Podivljao je kada smo ja i još devet devojaka pozvane u njegov apartman - rekla je Keri za The Daili Star.

- Odveli su nas u taj ogromni VIP apartman. Kada smo stigle, stvari su se već zahuktale, uz obilje pića i muzike. Već su započeli igru striptizeta. Hari je već bio go i trčao okolo nasmejan. Grlio je ljude tako gole i iz nekog razloga rekao da mu neko dao belu rukavicu kako bi se pretvarao da je Majkl Džekson - prisetila se Keri.

Hari ju je odveo u svoju spavaću sobu, a ona misli da je to zato što je rođena u Velikoj Britaniji.

foto: Printscreen/The Sun

- Pričao mi je kako misli da je neverovatno da je u Vegasu sreo nekoga iz Engleske i rekao mi da imam prelepe oči - rekla je ona i potom dodala:

- Obukla sam haljinu preko bikinija. Haljina je ubrzo pala i ostala sam samo u bikiniju. Već je bio go i nije imao šta da skine. Ljubili smo se dvadesetak minuta, nakon čega je rekao: "Bilo je jako lepo". Vratili smo se i pridružili ostalima. Tada su ostali već bili goli. Ne bih to nazvala orgijom, bilo je zezanje, zadirkivanje i zabava - priznala je Keri kojoj je princ navodno te večeri poklonio donji veš.

Bivša seks-domina tvrdi da od seksa nije bilo ništa jer se "muškarcima ne dešava mnogo kada piju koliko on".

Podsetimo, Keri je u avgustu prošle godine na aukciji u Las Vegasu tražila kupca za gaće koje joj je princ navodno poklonio te vrele noći, kao i za haljinu i kupaći kostim koje je i sama nosila. Nadala se da će naići na strastvenog kolekcionara koji je obožavao kraljevsku porodicu.

- Hari je postao veoma dosadan, što je prava šteta. Kada je bio na zabavi u Vegasu, svi su ga voleli i njegov smisao za zabavu. Barem su ove pantalone podsećanje na to kakav je bio kada je bio zabavan princ - rekao je njen portparol britanskim medijima.

- Šteta što je ovih dana sav depresivan i ozbiljan. Čak i kao oženjen otac dvoje dece, i dalje bi s vremena na vreme trebalo da pusti kosu, ili bar ono što je od nje ostalo - prokomentarisala je Keri.

foto: LMA / Bauer Griffin / Profimedia

Tada se govorilo i da je Keri koristila Harijeve gaće nekoliko puta tokom svoje karijere u svojim nastupima, a jedno vreme su bile izložene u Muzeju erotske baštine u Las Vegasu. Nije poznato da li je na kraju zaradila ogromnu sumu novca kojoj se nadala, niti gde se trenutno nalaze istorijske gaće.

Keri, koja tvrdi da nikada nije radila kao striptizeta iako su mnogi mislili da je to tada bila, danas radi kao filmska i televizijska producentkinja u sopstvenoj produkcijskoj kući. Ona je prokomentarisala i deo knjige "Spare" u kojem Hari otkriva kako je izgubio nevinost sa starijom ženom.

- Nasmejala sam se kada sam to pročitao. Kada sam ga upoznala pisalo je da sam mnogo mlađa nego što sam bila jer sam zapravo imala 41 godinu. Tako da sam oduvek znala da voli "pume" - rekla je ona.

(Kurir.rs/24sata.hr)

Bonus video: