Foto: Profimedia

LJUBAVNA PRIČA

BIVŠA GA PREVARILA NA JAHTI SA ŽENOM, ZA RAZVOD SAZNAO PREKO MREŽA: Od nje se oporavio uz MIRNU LEPOTICU, a onda - NOVI UDARAC

Pop kultura

Jedan od najzgodnijih holivudskih glumaca, Lijam Hemsvort, ovih dana je proslavio 30. rođendan, a ovo je priča o njegovim turbulentnim ljubavnim vezama.

Lijam Hemsvort australijski je holivudski lepotan koji važi za jednog od najzgodnijih glumaca današnjice.

foto: profimedia

Proslavio se u franšizi "Hunger Games" i "Independence Day: Resurgence", a iako je ostvario zavidnu modeling i glumačku karijeru, zapravo je najpoznatiji po svom burnom ljubavnom životu, koji je obeležila najveća holivudska "divljakuša" – Majli Sajrus.

foto: profimedia

Naime, veza Majli Sajrus i Lijama Hemsvorta godinama je punila stupce tabloida. Upoznali su se i zaljubili 2009, kada su se upoznali na setu "The Last Song", a ubrzo su započeli vezu. Prvo su tri puta bili zajedno, a tokom tog perioda nekoliko puta raskidali i mirili se. Niko tada nije očekivao da će se veriti, ali baš se to dogodilo – objavili su da će se venčati 2012. Kupili su zajedničku vilu u Los Anđelesu i živeli zajedno, a onda su pak naprasno 2013. odlučili opet da raskinu. Ipak, ta odluka nije dugo zaživela jer su se vratili jedno drugom u naručje i opet završili zajedno 2016.

foto: Profimedia

Tada su pokušali da sakriju svoju vezu, ali ubrzo se otkrilo da je njihova obnovljena ljubavna priča trajala mesecima, te da je opet pala veridba. Majli je s ponosom šetala verenički prsten, a nazivali su ih i omiljenim holivudskim parom. Venčali su se dve godine kasnije, 23. decembra 2018. u svom domu, a samo osam meseci kasnije Majli je javnosti saopštila kako su pokrenuli postupak razvoda. Zvanično je njihov razvod finalizovan 2020, a sam razvod bio je popraćen seks skandalima.

foto: Printscreen Instagram

Naime, Lijam je optužio Majli da je uništila njihovu vezu jer je htela da ima seks s drugim ljudima i nije želela da pristane na monogamiju, a ona je pak uzvratila "paljbu" rekavši da je on alkoholičar koji kada popije postaje agresivan, te da nije želela da bude sputana njegovom ljubomorom. S druge pak strane, mnogi su poverovali Lijamovim rečima jer je Majli samo par nedelja nakon prekida braka završila u naručju Kejtlin Karter Džener, a zatim je počela da menja ljubavnike i ljubavnice kao "čarape". Američki mediji su tada brujali o tome da ga je pevačica prevarila s Kejtlin na jahti.

foto: Profimedia

Kako su tada navodili neimenovani izvori za američke medije, Hemsvort je za vest o razvodu čuo na najneprijatniji mogući način - preko društvenih mreža!

Lijam je pak pričekao dve godine da se oporavi od bračnog brodoloma, te je od 2020. bio u vezi s australijskom manekenkom Gabrijelom Bruks, koju je njegova porodica odmah prihvatila.

Ipak, u poslednje vreme se šuška kako je Lijam ostavio mirnu lepoticu nakon tri godine veze, iako su svi mislili kako će je odvesti pred oltar.

(Kurir.rs/ Story.hr)

Bonus video: