Foto: Printscreen

užas

ŠOK! MLADI AMERIČKI KOŠARKAŠ OPTUŽEN ZA UBISTVO 23-GODIŠNJE DEVOJKE! Dan pre zločina saznao da je završio sezonu zbog povrede!

Košarka

Perspektivni američki košarkaš Darijus Majls (21) uhapšen je nakon pucnjave u kojoj je ubijena jedna 23-godišnja devojka Džamea Haris.

Pored mladog košarkaša za uhapšen je i Majkl Lin Dejvis iz Merilenda.

Pucnjava se dogodila u blizini Univerziteta Alabama za koji je nastupao Majls.

Zanimljivo, samo dan ranije Alabama e objavila da će talentovani košarkaš propustiti ostatak sezone zbog ozbiljne povrede zgloba. Nakon incidenta, njegova biografija je uklonjena sa veb stranice tima i u saopštenju univerziteta je rečeno da je on izbačen iz kampusa.

"Najveći prioritet Univerziteta u Alabami je bezbednost. Zaprepastio nas je incident koji se dogodio sinoć, izražavamo najdublje saučešće porodici žrtve i prijateljima", navodi se između ostalog u saopštenju.

Majls se sada suočava sa optužbom za ubistvo.

Ubistvu je navodno prethodila svađa koju su optuženi imali sa žrtvom. Vozač automobila u kom se nalazila nesrećna devojka rekao je policiji da je neko pucao na njihovo vozilo i da je on uzvratio. Još uvek nije poznato da li je košarkaš ispalio smrtonosne hice, prenosi "ESPN".

Ni vozač automobila ni devojka koja je izgubila život nisu imali veze sa Univerzitetom Alabama.

Kurir sport