Foto: Kurir televizija

KURIR TV

POLICAJAC 20 GODINA SILOVAO ŽENE, A OVAKO IM JE PRETIO! Oglasio se inspektor koji je rešio slučaj: Evo kako je tekla istraga

Planeta

Policajac iz Londona, Dejvid Kerik, priznao je da je počinio krivična dela, odnosno da je silovao preko 10 žena u periodu od dve decenije.

Time je postao jedan od najozloglašenijih seksualnih prestupnika u britanskoj istoriji. Naime, on je koristio svoj položaj kako bi uplašio žrtve preteće im da im niko neće poverovati da je policajac učinio takvo delo.

Inspektor koji je radio na ovom delu je istakao da je ponosan jer je pravda zadovoljena.

- Osećam veliko olakšanje zbog žrtava u ovom slučaju, jer je Dejvid Kerik suočen sa neoborivim dokazima priznao krivice. Nakon prvog prijavljenog slučaja, uz znatno interesovanje štampe, javilo se još žrtava. Težina njihovih dokaza je bila snažna, a danas im odajemo počast - rekao je inspektor sa ovog slučaja.

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Yettel Hipernet TV, Pošta NET i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

Kurir.rs