Foto: Printscreen YouTube

OSEĆALA SE KAO KIP

GLUMICA HTELA DA SKINE HALJINU NASRED CRVENOG TEPIHA: Napravila joj PAKAO na dodeli nagrada, nije mogla da se izbori s njom!

Pop kultura

Amanda Sajfred pojavila se na dodeli nagrada "Critics Choice" u zlatnoj haljini s potpisom modne kuće Dior. Međutim, na crvenom tepihu je otkrila kako haljina nije baš idealna za nju.

Naime, tokom intervjua, naramenice su joj stalno padale, a glumica je priznala kako se haljina "parala i zapravo pukla".

foto: Printscreen YouTube

"Samo ću je skinuti", našalila se dok joj je jedna od naramenica ukrašenih resicama skliznula niz rame. Prihvativši modne okolnosti, glumica se snašla i popravila naramenicu, te rekla: "Iskreno, stara je, predivna je!"

Inače, haljina je deo Diorove kolekcije za proleće/leto 2020, a napravljena je iz jednog komada zlatnog šifona s resama.

Ranije te večeri glumica je na crvenom tepihu izjavila kako se u haljini osećala kao prava pobednica.

foto: Avalon / Avalon / Profimedia

"Ta haljina je poput kipa, pa ako ga ne dobijem, barem ću izgledati poput jednog", našalila se.

foto: John Salangsang / Shutterstock Editorial / Profimedia

Ipak, Amanda je te večeri imala razloga za slavlje. U svojoj je zlatnoj haljini primila nagradu za najbolju glumicu za "The Dropout", ali čini se da su se problemi s haljinom nastavili jer se na bini pojavila raspuštene kose i s crnom jaknom kako bi prekrila modni problem.

(Kurir.rs)

Bonus video: