Foto: RINA, RINA/Privatna arhiva

TUGA!

SLOMLJEN SAM, ČEKAM TELO SVOJE ĆERKE DA JE SAHRANIM: Ilinkin otac u suzama, ne može da preboli gubitak!

Crna Hronika

Telo Ilinke Dujović (24) iz Priboja, pronađeno je sinoć u slivu reke Lim u blizini Rudog na teritoriji Bosne i Hercegovine. Njen otac je za Kurir potvrdio da je prepoznao svoju ćerku i da sada samo čeka rezultate obdukcije.

- Našao sam moje dete, ono više nije živo - kaže za Kurir Dalibor Dujović, otac nesrećne devojke.

On je objasnio da je posle identifikacije Ilinkino telo predato na obdukciju i da će tek posle toga moći da planira i organizuje sahranu kakvu je devojka, kako kaže, zaslužila.

- Prepoznao sam je, ne znam sad šta drugo da kažem, želim da je sahranim kako dolikuje, najverovatnije u subotu, ali još ne znam šta će reći obdukcija - kaže nam Dalibor.

foto: Rina

Otac nam je rekao da je potpuno slomljen.

- Nemam snage, samo se zahvaljujem svima koji su pomogli da se ona pronađe, da znam šta mi je sa detetom. Kurir je to pokrenuo, na tome vam hvala!

foto: Rina

Podsetimo, potraga za Ilinkom Dujović trajala je 38 dana, a njen otac svakodnevno se trudio i molio dobre ljude za pomoć, nažalost Ilinka nije preživela.

Ona je na Palama studirala sociologiju i samo je diplomski ispit delio od završetka studija, ali se zbog pandemija vratila u Priboj gde je živela sa ocem i mlađim bratom.

Prvi put nestala je 30. septembra kada se nije vratila iz šetnje. Naredni dan je uz pomoć mnogih Pribojaca pronađena na brdu Bić, pod dejstvom tableta i ujedima životinja po ruci. Nakon toga lečila se u zdravstvenim ustanovama u Priboju, Kragujevcu i Beogradu.

Kurir.rs - D.A.