Foto: Kurir

samo 22 godine

OVO JE DEVOJKA KOJA JE OPLJAČKALA PRODAVNICU NA ZVEZDARI I IZBOLA PRODAVAČICU: Uznemirujući snimci, hrabra žena skočila na NOŽ!

Crna Hronika
> 21:00h

Dvadesetogodišnja devojka uhapšena je zbog pljačke prodavnice na Zvezdari, kada je napala prodavačicu nožem i nanela joj ubodne rane!

Sem činjenice da je izvršilac devojka Anamarija M., takođe je zastrašujue da ona ima samo 22 godine. Ona je tom prilikom otela 63.000 dinara, a zatim umakla sa lica mesta.

Međutim, osumnjičena je brzo pronađena u parku "Šumice" i odmah uhapšena. Takođe su pronađeni nož i garderoba koju je osumnjičena nosila prilikom pljačke.

foto: Kurir

Osumnjičenoj M.A.M. određen je pritvor do 30 dana. Prodavačica u radnji na Zvezdari, podsetimo, povređena je juče kada je razbojnica opljačkala objekat.

UZNEMIRUJUĆI SNIMCI

Hrabra prodavačica nije htela da preda novac pa je došlo do fizičkog obračuna. Pljačkašica je tada potegla nož i napala radnicu, koja je ubrzo napustila lokal i zaključala devojku, ali je ona polomila staklo na vratima prodavnice i pobegla.

Ana Marija M. (22) saslušana je danas u Prvom osnovnom javnom tužilaštvu u Beogradu.

- U prostorijama Policijske stanice Zvezdara danas je izvršeno prepoznavanje osumnjičene A.M.M. od strane svedoka oštećene, koja je osumnjičenu prepoznala kao učinioca krivičnog dela sa 100% verovatnoće. Istog dana, u prostorijama tužilaštva, osumnjičena je saslušana u prisustvu branioca i tom prilikom je u potpunosti priznala izvršenje krivičnog dela. Nakon saslušanja, tužilaštvo je Prvom osnovnom sudu u Beogradu podnelo predlog da se prema osumnjičenoj odredi pritvor u trajanju od 30 dana, jer postoje okolnosti koje ukazuju na opasnost od bekstva, kao i osobite okolnosti koje ukazuju da će ometati postupak uticanjem na svedoke - saopšteno je iz Prvog osnovnog javnog tužilaštva.

(Kurir.rs)